Specificaties van Samsung Galaxy S5 Zoom bekend

De specificaties van de Samsung galaxy S5 Zoom zijn bekendgemaakt door Sammobile. Volgens deze bron krijgt de volgende camphone van Samsung een zeskernige processor.

Een en ander is duidelijk geworden doordat de nieuwe telefoon, die nog niet officieel is aangekondigd, verscheen in de AnTuTu benchmark. Daarbij gaf het toestel niet zijn uiterlijk, maar wel bijna alle hardwarespecificaties prijs. In de benchmark scoort het toestel beter dan de Galaxy S4.

Het typenummer van het toestel is SM-C115. De opvolger van de Galaxy S4 Zoom, die vorig jaar verscheen, moet weer een combinatie worden van een compacte camera met zoomlens en een smartphone. Hoewel de standaard-S5 al een erg goede camera heeft, vindt Samsung het blijkbaar niet overbodig om nog een model in de markt te zetten dat zich specifiek richt op mensen die goede foto’s willen maken met hun toestel.

De specs die worden genoemd, zijn een 4,8-inch Super Amoledscherm. De resolutie is 1280x720p. De telefoon wordt aangedreven door een zeskernige processor. Dit is de Samsung Exynos 5 Hexa 5260. Twee Cortex A15-kernen krijgen een kloksnelheid van 1,7Ghz, en vier 1,3Ghz Cortex A7-kernen zijn er voor het minder inspannende werk. De processor wordt ondersteund door 2GB ram. De camera biedt een resolutie vsan 29,2 megapixel met optische beeldstabilisatie (OIS), een xenon-flitser, tienmaal optische zoom en een 2,1-megapixel frontcamera.

De camera slikt een micro-sd-kaart. Het toestel loopt op Android 4.4.2 Kitkat met daar overheen de nieuwste versie van de TouchWiz UX van Samsung, dat is voorzien van een hele hoop specifieke camera-apps.

Er zit een infraroodzender in die als afstandbediening voor bijvoorbeeld een televisie kan dienen. Wanneer Samsung het toestel op de markt brengt, is nog niet bekend.

Specificaties van Samsung Galaxy S5 Zoom bekend schermafbeelding 2014 04 05 om 140906 
Specificaties van Samsung Galaxy S5 Zoom bekend schermafbeelding 2014 04 05 om 140855 
Specificaties van Samsung Galaxy S5 Zoom bekend schermafbeelding 2014 04 05 om 140922 

Bron: Sammobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters