Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio

Soms heb je een lekkere tune in je hoofd, die natuurlijk potentie heeft om een grote hit te worden. Als je hem even snel wilt opnemen heb je geen zin in één of ander ingewikkeld audio programma, maar de Voice Memos app op je iPhone lijkt ook weer te min. iZotope heeft precies voor deze situatie de Spire Studio gadget ontwikkeld. Het compacte apparaatje geeft je kwaliteit opnames, die je ook nog eens kunt bewerken. En het mooie is dat je je mini studio overal mee naartoe kunt nemen.

Voor zowel professionals als beginners

Izotope Product Marketing manager Colin Thurmond geeft aan dat de wereld steeds meer draadloos wordt en dat ook de toekomst van muziek studio’s die kant op gaat. “Dingen moeten simpel, toegankelijk en leuk blijven.”  Met Spire Studio blijft het in ieder geval draadloos en simpel. Het apparaatje is perfect voor professionals om alvast goed klinkende audio op te nemen en deze vervolgens in een ander programma uit te werken. Maar ook voor beginners is het een handige gadget. Het is namelijke een intuïtieve en simpele manier om kennis te maken met het opnemen van audio, in plaats van meteen te beginnen met één van de intimiderende softwarepaketten.

Spire Studio

Professionele microfoon met soundcheck feature

De Spire Studio is uitgerust met een professionele microfoon en sluit je via Wifi aan op je iPhone. Met de bijbehorende app is je studio vervolgens altijd paraat om een opnamesessie te beginnen en binnen de kortste keren heb je een demo klaar liggen met meerdere layers aan audio.  De soundcheck feature is perfect om de gevoeligheid van de mic in te stellen, zodat je opnames overal en altijd even goed klinken. Je zit echter niet vast aan de ingebouwde microfoon en hebt de beschikking over twee extra inputs om nog betere microfoons aan te sluiten. Je kunt de inputs ook gebruiken om verschillende muziekpartijen op te nemen, als je vrienden in zijn voor een jamsessie.

Spire Studio samen met vrienden over de wereld bewerken

Als je klaar bent met je opnames, kun je deze met meerdere lagen intact exporteren om verder te bewerken op je computer. Dit hoef je overigens niet alleen te doen. Je kunt het Spire Studio bestand ook delen met iemand anders, die vervolgens ook een stukje toevoegt aan de track. Als je vindt dat het al goed genoeg klinkt kun je er natuurlijk ook een MP3’tje van maken meteen delen op je social media accounts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters