Spotify gaat officieel van start in Nederland

Spotify heeft officieel aangekondigd dat het gelijk van start gaat in Nederland. De gratis muziekdienst is te beluisteren op computers en verschillende platformen voor telefoons.

Zoals verwacht heeft Spotify officieel bekend gemaakt dat het haar dienstverlening nu ook naar Nederland heeft gebracht. Vanaf vandaag gaat de dienst van start die middels reclame in haar applicatie gratis muziek kan aanbieden aan haar gebruikers. Ook kan er voor de dienst betaald worden, waarna de applicatie reclamevrij zal zijn en er onbeperkt muziek geluisterd kan worden. Spotify is een Zweedse muziekdienst die in meerdere Europese landen een groot succes is omdat het assortiment voor muziek erg groot is. De dienst heeft de vier grote platenlabels weten te strikken voor haar dienstverlening en daarnaast doen ook nog een paar kleine uitgevers mee.

Nederlanders kunnen zich vanaf nu aanmelden bij de dienst. De applicatie werkt zowel op Android als op Symbian en het iPhone OS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. dadaemon -

    Wel handig om te vermelden dat de mobiele versie dus niet gratis is. Je hebt hiervoor een Premium account nodig. (€ 9,99 per maand.)

    Introduce your trusty mobile phone to Spotify and you’ll be able to access your account and all your playlists anywhere. You just need to be a Premium member and have a Spotify-friendly phone. iPhone, Android and Symbian are all in the gang.

    Hier ook nog een vergelijking tussen alle OSen en de functies van Spotify. [url=http://pansentient.com/2010/05/spotify-mobile-feature-comparison/]klik[/url]

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters