Spotify werkt waarschijnlijk aan een eigen wearable

Spotify heeft recentelijk een nieuw abonnement in Nederland en andere landen bekendgemaakt. Het zogenaamde Studentenkortings-abonnement zorgt ervoor dat je voor vijf euro per maand onbeperkt muziek kunt opslaan en streamen. Momenteel is het bedrijf naar verluidt bezig met een eigen stukje hardware. Wat dit precies wordt, is nog onduidelijk.

Spotify

Naar verluidt is de bekende muziekstreamingdienst Spotify bezig met een apparaat. De reden dat dit gerucht de ronde doet is omdat er recentelijk een vacature is gekomen voor het bedrijf. De vacature beschrijft de baan als ‘Sr Project Manager – Hardware’.

Spotify

Wat dit precies inhoudt, weten we nog niet. Het kan vermoedelijk gaan om een koptelefoon die niet verbonden hoeft te worden met een telefoon, tablet of computer. Deze koptelefoon zal los van alles werken met Spotify. Of dit echt gaat gebeuren is natuurlijk de vraag. De kans dat het bedrijf een eigen telefoon gaat ontwikkelen, is erg klein.

Wat we precies gaan zien van het bedrijf is nog niet helemaal bekend. Waarschijnlijk zullen we binnenkort wel iets te horen krijgen over de plannen van komend jaar en verder. Naar verluidt zal het bedrijf ongeveer hetzelfde doen als wat Snapchat deed met de Spectacles.

Studentenkorting

Enige tijd geleden heeft het bedrijf ook een studentenaanbieding uitgebracht in ons land. Normaliter kun je voor een tientje per maand genieten van onbeperkt muziek opslaan en streamen zonder reclame tussendoor. Met deze studentenkorting kun je voor vijf euro per maand genieten van dezelfde functies. Is het arme studentenleven toch nog ergens goed voor!

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters