Sprint reageert op Palm Pre-tekorten

De Palm Pre zou ernstige problemen hebben met de productie, waardoor Palm en Sprint niet genoeg toestellen zullen hebben bij de lancering, zo luidden veel geruchten. Sprint heeft hier eindelijk op gereageerd en doet al deze informatie af als “slechts geruchten”.

Palm Pre in hand AAP

De afgelopen weken hebben er veel geruchten over het web de ronde gedaan dat de Palm Pre productieproblemen zou hebben en dat er daarom niet genoeg exemplaren van het toestel beschikbaar zullen zijn bij de lancering. Tot nu toe hebben we daar nog niets officieels over gehoord, maar nu lijkt eindelijk de kogel door de kerk te zijn. Sprint heeft een officieel statement afgegeven over dit probleem. Hierin valt te lezen dat de Palm Pre waarschijnlijk heel populair zal zijn bij de lancering en dat Sprint verwacht niet direct genoeg toestellen te hebben. Daarbij wordt echter ook gezegd dat er zo hard mogelijk gewerkt zal worden om het aantal toestellen op peil te houden om zo aan de vraag te kunnen voldoen, zodat iedereen zo snel mogelijk een Pre in handen kan krijgen. Sprint bevestigt of ontkent dus helemaal niets, maar als er inderdaad problemen komen, zullen Sprint en Palm er zo hard mogelijk aan werken om die op te lossen.

    At Sprint, we’re excited by the response to the Palm Pre, but what’s been posted is pure speculation. Because of the Pre’s popularity, it’s likely that initially we won’t be able to keep up with the demand for the device. If that happens, we will work diligently to ensure that everyone who wants a Pre can get one as soon as possible.

Zoals wij al eerder meldden, zal de Palm Pre vanaf 6 juni officieel verkrijgbaar zijn bij Sprint, tegen een prijs van 200 dollar bij een abonnement. Natuurlijk geldt deze informatie alleen voor Amerika, maar het is nog niet bekend hoe lang wij nog moeten wachten op het nieuwe toestel van Palm, dat de competitie aan moet gaan met de iPhone. Zodra we het toestel in handen kunnen krijgen zullen we het grondig doormeten voor een review hier bij All About Phones.

Bron: PMP Today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters