Spyker toont vier nieuwe toestellen op het Mobile World Congress

Spyker heeft op het Mobile World Congress vier nieuwe toestellen gelanceerd. Het bedrijf heeft daarnaast ook gekozen voor een andere producent voor het maken van zijn toestellen.

Spyker telefoon

Op het Mobile World Congress heeft Spyker vier nieuwe toestellen aangekondigd waarvan we er al twee eerder konden laten zien. Jammer genoeg ontbreken nog de namen van de toestellen echter zijn de specificaties van de toestellen wel al bekend. Zo zal het toestel dat je hier naast ziet de beschikking hebben over UMTS, HSDPA, HSUPA en WiFi waardoor het gelijk een high-end telefoon wordt. Daarnaast zal er een 3 megapixel camera op zij rug zitten en een 1.3 megapixel camera op de voorkant. Het toestel is gemaakt uit titanium en kristalglas waardoor Spyker wederom nadruk legt op de exclusiviteit en de kwaliteit van zijn producten.

Spyker telefoon

Het volgende toestel heeft de beschikking gekregen over een touch-sensitive touchpad en een 3 megapixel camera. Jammer genoeg gaat het hier wel om een mid-range toestel aangezien hij hij slechts tri-band is en GPRS internet heeft. Overigens kun je wel Stereo Bluetooth luisteren via A2DP met het toestel waardoor vooral de nadruk wordt gelegd op het uiterlijk en de multimedia aspecten van het toestel.

Spyker telefoon

De volgende Spyker mobiel is gemaakt als een slider model en heeft een net toetsenbord gekregen dat er onderuit schuift. Het toestel heeft wat weg van een Nokia 6110 maar dan met een nette twist er aan. Het toestel zal beschikken over tri-band netwerken en er zullen twee simkaarten in kunnen. Daarnaast zal er wederom Bluetooth met A2DP en een micro-SD kaart in kunnen zodat je het geheugen kunt uitbreiden. Ook is er een 2 megapixel camera aanwezig zodat je wel altijd foto’s kunt blijven maken maar ook voor dit toestel geld dat hij de mid-range markt moet gaan bedienen.

Overigens zal het onderstaande toestel de zelfde specificaties hebben als de hier boven genoemde. Prijzen, lever data en of we ze ook in Nederland kunnen verwachten is nog onbekend. Hier zal later waarschijnlijk een persbericht over verschijnen.

Spyker telefoon

 

Bron: GSM Helpdesk

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters