Spyker zet nog meer in op mobiele telefoons

Op de autobeurs in Geneve heeft Spyker nog eens vier nieuwe modellen gelanceerd voor de telecom markt. Het gaat hier om drie candybar toestellen en ook nog een pda telefoon.

Een week geleden lekte al info en foto’s van een tweetal nieuwe toestellen uit, de MonteCarlo en de LaTurby en op de Autosalon van Genève spotte fotograaf Marc Rutten van GSM Helpdesk nog drie prototypes op de stand van Spyker.

Afbeelding 1783

 

De twee toestellen hebben nog geen naam en het is ook nog niet bekend wanneer ze op de markt zullen komen. Wel worden al enkele specs genoemd. Zo zullen ze uitgevoerd worden met een 3.2MP camera, Dual-SIM support, microSD geheugenkaart, GPS ontvanger, Bluetooth met A2DP, USB en een QVGA display.

Het toestel op de foto hieronder is ook nog naamloos en heeft wel wat weg (zie de chrome rand rondom het toestel), van een iPhone met keypad, voor zover je die vergelijking zou mogen maken. Specs van dit toestel zijn er nog niet.

Afbeelding 1784

 

Spyker zelf zegt met dit prototype te willen aantonen dat zij ook in staat zijn een ‘iPhone-achtig’ toestel te maken. Waarom? Ik dacht juist dat Spyker exclusiviteit hoog in haar vaandel had staan, maar dat geldt schijnbaar niet voor de mobiele telefoon afdeling.

Afbeelding 1785

 

Bron: Mobilecowboys

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters