Stel jouw vraag aan: ASUS en Garmin

All About Phones is van 15 februari tot en met 19 februari aanwezig in Barcelona tijdens het Mobile World Congres 2009. Tijdens dit evenement kun jij je persoonlijke vraag stellen aan producenten. In dit artikel kun jij jouw vraag kwijt aan ASUS en Garmin.

ASUS-Garmin

Aankomende week gaat het Mobile World Congres van start, ’s werelds grootste telecomvakbeurs. All About Phones is daar aanwezig en inmiddels hebben we met meerdere producenten, waaronder ASUS en Garmin, een interview gepland staan. Echter zouden we ook graag willen weten met welke vragen jullie zitten als eindgebruikers en deze kunnen we dan vervolgens mee nemen in ons interview met de vertegenwoordigers van deze twee bedrijven. In het interview zullen we het met name hebben over de samenwerking tussen de twee bedrijven en wat we daaruit kunnen gaan verwachten. Daarnaast willen we natuurlijk graag weten hoe de Nuvifone het moet gaan afleggen tegen producent als HTC en Acer.

Kortom, wij geven je de mogelijkheid om via ons een vraag direct te stellen aan ASUS-Garmin en misschien nemen we die wel mee tijdens ons interview met de twee producenten. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met je vraag voor de twee bedrijven.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters