Stel jouw vraag aan: BlackBerry

All About Phones is van 15 februari tot en met 19 februari aanwezig in Barcelona tijdens het Mobile World Congres 2009. Tijdens dit evenement kun jij je persoonlijke vraag stellen aan producenten. Vandaag hebben we het over BlackBerry.

Rim BlackBerryVolgende week gaat het Mobile World Congres van start, ’s werelds grootste telecomvakbeurs. All About Phones is daar aanwezig en inmiddels hebben we met meerdere producenten, waaronder BlackBerry, een interview gepland. Echter zouden we ook graag willen weten met welke vragen jullie zitten als eindgebruikers en deze kunnen we dan vervolgens mee nemen in ons interview met de directeur Solutions & Alliances Rory O’Neill van BlackBerry. In het interview zullen we het met name hebben over de plannen van BlackBerry om zich mee op de normale particulier te gaan richten en de diensten die ze willen gaan aanbieden zoals hun software market. Daarnaast willen we natuurlijk graag weten wat BlackBerry allemaal voor nieuwe producten zal gaan lanceren en wat hun doel is voor 2009.

Kortom, wij geven je de mogelijkheid om via ons een vraag direct te stellen aan BlackBerry en misschien nemen we die wel mee tijdens ons interview met de fabrikant. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met je vraag voor BlackBerry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dutchietor speelt ga -

    Er word veel gespeculaird over jullie zogenaamde 'appstore', waar gebruikers op zaken gerichte applicaties kunnen downloaden. Zijn jullie hier nog steeds mee bezig en zullen er ook games en third party apps, die niet op business gericht zijn, hier in vesrchijnen?

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Talki

Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters