Stel jouw vraag aan: HTC

All About Phones is vanaf 15 februari tot en met 19 februari aanwezig in Barcelona tijdens het Mobile World Congres 2009. Tijdens dit evenement kun jij je persoonlijke vraag stellen aan producenten. Deze keer is HTC aan de beurt.

HTC MWCVolgende week gaat het Mobile World Congres van start, ’s werelds grootste telecomvakbeurs. All About Phones is daar aanwezig en inmiddels hebben we met meerdere producenten, waaronder HTC, een interview gepland. Wij hebben alvast een paar leuke vragen opgesteld voor de directeur van de Benelux van HTC, Mark Moons. We zouden ook graag weten welke vragen jij hebt aan het bedrijf HTC. Wil je graag weten wat hun plannen voor de toekomst zijn of zou je graag meer accessoires van ze in de winkels zien liggen en vraag je je af waarom dat nu zo weinig is?

Kortom, wij geven je de mogelijkheid om via ons een vraag te stellen aan HTC en misschien nemen we die wel mee tijdens ons interview met Mark Moons. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met je vraag voor HTC.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters