Stel jouw vraag aan: Microsoft

All About Phones is van 15 februari tot en met 19 februari aanwezig in Barcelona tijdens het Mobile World Congress 2009. Tijdens dit evenement kun jij je persoonlijke vraag stellen aan producenten. Deze keer is Microsoft aan de beurt.

Windows Mobile 6.5

Aankomende week gaat het Mobile World Congress van start, ’s werelds grootste telecomvakbeurs. All About Phones is daar aanwezig en inmiddels hebben we met meerdere producenten, waaronder Microsoft, een interview gepland staan. Echter zouden we ook graag willen weten met welke vragen jullie zitten als eindgebruikers en deze kunnen we dan vervolgens meenemen in ons interview met de vertegenwoordigers van Microsoft. In het interview zullen we het met name hebben over Windows Mobile 6.5 dat gelanceerd gaat worden, en zijn opvolger, Windows Mobile 7. Daarnaast willen we natuurlijk graag weten wat Microsoft van plan is voor het mobiele platform. Een mooi voorbeeld hiervan is natuurlijk Sky Market.

Kortom, wij geven je de mogelijkheid om via ons een vraag direct te stellen aan Microsoft en misschien nemen we die wel mee tijdens ons interview met de softwaregigant. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met je vraag voor Microsoft.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters