Stel jouw vraag aan: Opera Mobile

All About Phones is van 15 februari tot en met 19 februari aanwezig in Barcelona tijdens het Mobile World Congres 2009. Tijdens dit evenement kun jij je persoonlijke vraag stellen aan producenten. In dit artikel kun je jouw vraag kwijt aan Opera Mobile.

MWC Opera Mobile

Volgende week gaat het Mobile World Congres van start, ’s werelds grootste telecomvakbeurs. All About Phones is daar aanwezig en inmiddels hebben we met meerdere producenten, waaronder Opera Mobile, een interview gepland. Echter zouden we ook graag willen weten met welke vragen jullie zitten als eindgebruikers en deze kunnen we dan vervolgens mee nemen in ons interview met de product manager van Opera Mobile. In het interview zullen we het met name hebben over de plannen van Opera voor Windows Mobile, iPhone en het Android=platform. Daarnaast willen we natuurlijk graag weten wat Opera allemaal voor nieuwe producten zal gaan lanceren en wat hun doel is voor 2009.

Kortom, wij geven je de mogelijkheid om via ons een vraag direct te stellen aan Opera Mobile en misschien nemen we die wel mee tijdens ons interview met de fabrikant. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met je vraag voor Opera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Talki

Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters