Stel jouw vraag aan: Samsung

All About Phones is van 15 februari tot en met 19 februari aanwezig in Barcelona tijdens het Mobile World Congress 2009. Tijdens dit evenement kun jij je persoonlijke vraag stellen aan producenten. Dus mocht je vragen voor Samsung hebben dan is dit je kans.

Samsung interview

Aankomende week gaat het Mobile World Congress van start, ’s werelds grootste telecomvakbeurs. All About Phones is daar aanwezig en inmiddels hebben we met meerdere producenten, waaronder Samsung, een interview gepland staan. Echter zouden we ook graag willen weten met welke vragen jullie zitten als eindgebruikers en deze kunnen we dan vervolgens meenemen in ons interview met de vertegenwoordigers van Samsung. In het interview zullen we het met name hebben over de ambitie van de producent op richting Android te gaan. Ook is de vraag hoe sterk Samsung gaat inzitten op Windows Mobile en Symbian. Samsung zal morgen een hoop nieuwe toestellen gaan introduceren, de meeste van allemaal.

Kortom, wij geven je de mogelijkheid om via ons een vraag direct te stellen aan Samsung en misschien nemen we die wel mee tijdens ons interview met de producent. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met je vraag voor Samsung.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters