Stel jouw vraag aan: SPB Software

All About Phones is van 15 februari tot en met 19 februari aanwezig in Barcelona tijdens het Mobile World Congres 2009. Tijdens dit evenement kun jij je persoonlijke vraag stellen aan producenten. Vandaag hebben we het over SPB Software.

SPB Software

Volgende week gaat het Mobile World Congres van start, ’s werelds grootste telecomvakbeurs. All About Phones is daar aanwezig en inmiddels hebben we met meerdere producenten, waaronder SPB Software, een interview gepland. Echter zouden we ook graag willen weten met welke vragen jullie zitten als eindgebruikers en deze kunnen we dan vervolgens mee nemen in ons interview met de Product Manager en CTO van SPB Software, Yaroslav Goncharov. In het interview zullen we het met name hebben over de Mobile Shell 3.0 die ze gaan lanceren en natuurlijk hun opmars richting de iPhone van Apple. Daarnaast willen we natuurlijk graag weten wat welke nieuwe producten we het komend jaar nog meer van deze producent kunnen verwachten en wat hun gedachten zijn over Android.

Kortom, wij geven je de mogelijkheid om via ons een vraag direct te stellen aan SPB Software en misschien nemen we die wel mee tijdens ons interview met de fabrikant. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met je vraag voor SPB Software.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters