Stel jouw vraag aan: Spyker Mobile

All About Phones is van 15 februari tot en met 19 februari aanwezig in Barcelona tijdens het Mobile World Congress 2009. Tijdens dit evenement kun jij je persoonlijke vraag stellen aan producenten. Deze keer is Spyker Mobile aan de beurt.

Spyker Mobile

Aankomende week gaat het Mobile World Congress van start, ’s werelds grootste telecomvakbeurs. All About Phones is daar aanwezig en inmiddels hebben we met meerdere producenten, waaronder Spyker, een interview gepland staan. Echter zouden we ook graag willen weten met welke vragen jullie zitten als eindgebruikers en deze kunnen we dan vervolgens meenemen in ons interview met productmanager Tassos Georgiadis van Spyker Mobile. In het interview zullen we het met name hebben over de nieuwe modellen die Spyker gaat aankondigen op het MWC en waarom de producent van fabrikant gewisseld is van haar toestellen.

Kortom, wij geven je de mogelijkheid om via ons een vraag direct te stellen aan Spyker en misschien nemen we die wel mee tijdens ons interview met de producent. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met je vraag voor Spyker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via