Stephen Elop: “Nokia weet nog niet precies of het een tablet zal lanceren”

Nokia CEO Stephen Elop heeft tijdens een interview in Finland aangegeven dat de producent momenteel overweegt om tablets te gaan fabriceren. De CEO laat weten dat het bedrijf alleen nog geen exacte plannen heeft voor een dergelijke lijn.

De uitspraak van de CEO was tijdens een interview met een Finse zender. Volgens Stephen Elop monitort Nokia momenteel zeer zorgvuldig de tablet markt en zal later beslissen of het hierop zal gaan inspelen. De topman houdt dan ook een slag om de arm aangezien hij weet te melden dat “we misschien wel eens in deze markt gaan stappen”. De CEO stipt dan ook aan dat Nokia momenteel geen exact plan heeft voor een introductie van een tablet.

De uitspraak van de CEO is opmerkelijk aangezien eerder de directeur van Nokia Frankrijk wist te melden dat Nokia halverwege 2012 met een eigen Windows 8 tablet op de proppen zal gaan komen. De topman van Nokia Frankrijk was erg stellig in zijn bewoordingen, maar de CEO van het bedrijf lijkt dus nog een slag om de arm te houden.

De CEO liet ook weten dat Nokia haar hoofdkwartier in Finland zal blijven behouden. Geruchten gingen eerder dat Elop plannen had om het hoofdkwartier van Nokia uit Finland te laten vertrekken. De CEO geeft aan dat “zolang ik CEO ben van Nokia het hoofdkwartier gewoon in Finland zal blijven”.

Nokia tablet 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters