Steve Jobs: “Adobe is lui en Google's imago is bullshit”

Op een meeting voor medewerkers van Apple heeft CEO Steve Jobs tekst en uitleg gegeven over een aantal populaire onderwerpen die binnen het bedrijf spelen. Vooral Google en Adobe kregen er flink van langs.

Steve Jobs

Nieuwssite Wired heeft informatie kunnen verkrijgen over uitspraken die Apple-CEO Steve Jobs heeft gedaan op een interne bijeenkomst voor Apple-medewerkers. Deze kregen de gelegenheid om vragen te stellen aan de Apple-topman. Uiteraard werden er vragen gesteld over populaire onderwerpen, zoals de opkomst van Google, en het feit dat Apple en de iPhone nog steeds geen Flash ondersteunen en dit ook niet gaan doen. Jobs reageerde vrij heftig op de gestelde vragen. Zo meldde hij dat Google de telefoonmarkt binnen was gekomen met het doel om de iPhone van zijn troon te stoten. Apple zou dit niet willen laten gebeuren. Daarbij hekelde Jobs het imago van Google. Het zogenaamde “don’t be evil”-imago van de zoekgigant zou “bullshit” zijn.

Ook Adobe kreeg er van langs. Jobs noemt het bedrijf lui, omdat het niets doet met de initiatieven waar Apple op inzet. Verder zou de CEO nog steeds geen Flash-ondersteuning willen omdat het buggy en traag zou zijn. Apple zou meer heil zien in HTML5. Over de HTML5-webapplicatie die Google onlangs maakte voor Google Voice werd echter niets gezegd.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters