Steve Jobs: “Signaalproblemen iPhone 4 te wijten aan verkeerd gebruik”

In een e-mail heeft Apple CEO Steve Jobs aangegeven dat de iPhone 4 anders vastgehouden dient te worden door linkshandige gebruikers. De nieuwe iPhone 4 lijkt kortsluiting te maken bij de antenne als mensen de twee delen tegelijkertijd vastpakken met als gevolg minder bereik.

Apple iPhone 4 antenne

Apple CEO Steve Jobs is de laatste tijd flink aan het e-mailen met zijn klanten. Zijn adres is inmiddels gemeengoed en hij antwoord vaak kort en krachtig. Zo ook op een vraag rondom de iPhone 4 problemen met de antenne. Een consument vraagt aan Jobs hoe het komt dat een iPhone 4 amper bereik heeft zodra je het toestel met de linkerhand vasthoud waardoor de twee antennes die aan de buitenkant gemonteerd zijn met elkaar in verbinding komen. Ook vraag hij of hier een oplossing voor zal gaan komen. Jobs weet wederom kort en krachtig te antwoorden met: “zorg er gewoon voor dat je het toestel niet zo vasthoud”. De CEO geeft hiermee aan dat Apple uiteraard afweet van het probleem maar geen plannen lijkt te hebben om het probleem op te lossen. Steeds en steeds meer mensen lijken last te hebben van het probleem maar er is ook een groep gebruikers dat het probleem niet kan reproduceren.

In een andere e-mail weet Jobs ook wat beter nieuws te brengen voor iPhone-gebruikers. Op een vraag of er ooit ook nog eens de mogelijkheid komt om via Wifi te synchroniseren weet Jobs te melden dat het “ooit” inderdaad het geval zal zijn. De iPhone 4 is desondanks een groot succes voor Apple en de producent kan het toestel dan ook niet snel genoeg produceren om aan de vraag te voldoen. De witte versie is zelfs tot halverwege juli uitgesteld wegen te grote vraag. De iPhone 4 zal vanaf halverwege juli in Nederland beschikbaar zijn.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters