Mede-oprichter Kondik vertrekt bij Cyanogen

Cyanogen neemt afscheid van een van zijn mede-oprichters, Steve Kondik. Daarnaast verhuist het bedrijf van Seattle naar een kantoor in Palo Alto, California.

CyanogenOp het blog van Cyanogen schijnt directeur Lior Tal meer licht op de situatie. “De bedoeling van de verandering is dat de communicatie en prestaties van het team verbeteren door in één gebouw te werken. Dit zorgt ervoor dat we efficiënter kunnen zijn en minder beperkingen kunnen hebben in de levenscyclus van onze producten. Het is begrijpelijk dat sommigen hun rol niet kunnen volgen en niet meeverhuizen.” Tot deze mensen behoort dus ook mede-oprichter Kondik. “Cyanogen heeft de banden met Steve Kondik verbroken. Daardoor kan hij zijn eigen paden bewandelen zoals hij dat wil. We wensen hem in zijn volgende bedrijf het allerbeste”, aldus Tal.

“Ik wou dat ik andere mensen had vertrouwd”

Het vertrek volgt nadat Kondik onthulde dat hij problemen had met de andere mede-oprichter, Kirt McMaster. “Als tweede in lijn kon ik alleen proberen het (slechte deals, red.) te stoppen, de schade te beperken en elke dag hopen dat er niets nieuws gebeurde. Ik wou dat ik andere keuzes had gemaakt en andere mensen had vertrouwd”, zo schreef hij destijds in een statement.

Bron: Android Authority

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters