Mede-oprichter Kondik vertrekt bij Cyanogen

Cyanogen neemt afscheid van een van zijn mede-oprichters, Steve Kondik. Daarnaast verhuist het bedrijf van Seattle naar een kantoor in Palo Alto, California.

CyanogenOp het blog van Cyanogen schijnt directeur Lior Tal meer licht op de situatie. “De bedoeling van de verandering is dat de communicatie en prestaties van het team verbeteren door in één gebouw te werken. Dit zorgt ervoor dat we efficiënter kunnen zijn en minder beperkingen kunnen hebben in de levenscyclus van onze producten. Het is begrijpelijk dat sommigen hun rol niet kunnen volgen en niet meeverhuizen.” Tot deze mensen behoort dus ook mede-oprichter Kondik. “Cyanogen heeft de banden met Steve Kondik verbroken. Daardoor kan hij zijn eigen paden bewandelen zoals hij dat wil. We wensen hem in zijn volgende bedrijf het allerbeste”, aldus Tal.

“Ik wou dat ik andere mensen had vertrouwd”

Het vertrek volgt nadat Kondik onthulde dat hij problemen had met de andere mede-oprichter, Kirt McMaster. “Als tweede in lijn kon ik alleen proberen het (slechte deals, red.) te stoppen, de schade te beperken en elke dag hopen dat er niets nieuws gebeurde. Ik wou dat ik andere keuzes had gemaakt en andere mensen had vertrouwd”, zo schreef hij destijds in een statement.

Bron: Android Authority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters