Storing in centrale T-Mobile zorgt voor netwerkproblemen in het buitenland

T-Mobile heeft aangegeven een kleine vooruitgang geboekt te hebben in de buitenlandstoring waarmee het bedrijf momenteel kampt. De centrale die het verkeer voor het buitenland moet afhandelen kampt met een grote storing.

Provider T-Mobile heeft middels een blogpost meer informatie gegeven over de storing die haar klanten in het buitenland ervaren. Door een storing in de centrale waarin het buitenland verkeer wordt afgehandeld ondervinden veel mensen momenteel last van het feit dat ze niet of nauwelijks bereikbaar zijn in het buitenland. De provider zegt dat het met man en macht het probleem probeert op te lossen, inmiddels is een deel van de capaciteit hersteld, aldus de provider.

In de loop van de ochtend zullen klanten langzaam maar zeker weer bereikbaar zijn in het buitenland. Het laatste gedeelte, ongeveer 1/3 van de centrale, zal in de loop van de dag online gaan komen, zo belooft de provider. De provider overweegt om haar klanten te compenseren voor de storing, aldus de blogpost van T-Mobile. Onduidelijk is nog wanneer de storing afgelopen zal zijn.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters