Student van 17 loopt binnen met verkoop originele witte iPhonecovers

Een Amerikaanse student van 17 jaar oud heeft een manier gevonden om zwarte iPhones geheel legaal te veranderen in witte. Omdat Apple maar niet komt met de witte variant, heeft hij aardig wat klandizie. Na aandacht voor zijn website van grote gadgetsites heeft de jongeman al 130.000 dollar op zijn rekening kunnen bijschrijven.

iphonewit

Maar het succes heeft een keerzijde. Apple is ‘not amused’ door de actie van Fei Lam. Die kan een fikse schadeclaim verwachten. Fei Lam begrijpt hier weinig van. Hij laat The Observer weten dat hem diefstal van de onderdelen wordt verweten, maar hij is zich van geen kwaad bewust en gaat lekker door met zijn verkoopactiviteiten. Die in een ongelooflijke behoefte blijken te voorzien. Fei Lam wil een advocaat inhuren om de claim te bestrijden.

Fei Lam spreekt vloeiend Chinees en weet via via aan originele witte iPhone-onderdelen te komen, direct afkomstig uit de Foxconn-fabriek in China waar ze worden gemaakt. Op zijn website kun je drie varianten bestellen: alleen de voorkant, alleen de achterkant of de combinatie. Die laatste kost 279 dollar en door de zwarte platen aan de voor- en achterkant te vervangen door de witte, heb je ineens een apparaat waar aardig wat Apple-fans jaloers op zijn.

Het gekke is dat Fei Lam in het begin helemaal niets verdiende met zijn witte iPhone-onderdelen. Hij verloor er zelfs geld op, omdat hij de spullen eerst naar zichzelf liet sturen en ze doorstuurde naar zijn klanten. Maar sinds de techsites in Amerika over hem hebben geschreven, is de vraag enorm aangetrokken en hij laat de onderdelen direct van zijn bron in China naar de klanten versturen. Dat scheelt geld en Fei Lam wil dat gebruiken om zijn studie mee te betalen, die hij hoopt te gaan volgen aan New York University. Hij zit nu nog op de middelbare school.

Bron: The Observer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters