Student van 17 loopt binnen met verkoop originele witte iPhonecovers

Een Amerikaanse student van 17 jaar oud heeft een manier gevonden om zwarte iPhones geheel legaal te veranderen in witte. Omdat Apple maar niet komt met de witte variant, heeft hij aardig wat klandizie. Na aandacht voor zijn website van grote gadgetsites heeft de jongeman al 130.000 dollar op zijn rekening kunnen bijschrijven.

iphonewit

Maar het succes heeft een keerzijde. Apple is ‘not amused’ door de actie van Fei Lam. Die kan een fikse schadeclaim verwachten. Fei Lam begrijpt hier weinig van. Hij laat The Observer weten dat hem diefstal van de onderdelen wordt verweten, maar hij is zich van geen kwaad bewust en gaat lekker door met zijn verkoopactiviteiten. Die in een ongelooflijke behoefte blijken te voorzien. Fei Lam wil een advocaat inhuren om de claim te bestrijden.

Fei Lam spreekt vloeiend Chinees en weet via via aan originele witte iPhone-onderdelen te komen, direct afkomstig uit de Foxconn-fabriek in China waar ze worden gemaakt. Op zijn website kun je drie varianten bestellen: alleen de voorkant, alleen de achterkant of de combinatie. Die laatste kost 279 dollar en door de zwarte platen aan de voor- en achterkant te vervangen door de witte, heb je ineens een apparaat waar aardig wat Apple-fans jaloers op zijn.

Het gekke is dat Fei Lam in het begin helemaal niets verdiende met zijn witte iPhone-onderdelen. Hij verloor er zelfs geld op, omdat hij de spullen eerst naar zichzelf liet sturen en ze doorstuurde naar zijn klanten. Maar sinds de techsites in Amerika over hem hebben geschreven, is de vraag enorm aangetrokken en hij laat de onderdelen direct van zijn bron in China naar de klanten versturen. Dat scheelt geld en Fei Lam wil dat gebruiken om zijn studie mee te betalen, die hij hoopt te gaan volgen aan New York University. Hij zit nu nog op de middelbare school.

Bron: The Observer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters