Studentmobiel vanaf vandaag mobiel.nl

De online telecomwinkel Studentmobiel heet vanaf vandaag mobiel.nl. De site heeft de naamsverandering doorgevoerd om een grotere doelgroep aan te spreken. Niet-studenten laten de site vaak links liggen vanwege de naam.

Studentmobiel.nl

KnipselStudentmobiel stapte 16 jaar geleden met hun site in de telecommarkt. Op de site zijn bijna alle smartphones te bestellen. Het is mogelijk om losse toestellen via de site te kopen, maar op het gebied van abonnementen doet de site het erg slim vergeleken met zijn concurrenten. De site heeft alle abonnementen van de grote Nederlandse providers in zijn database staan. Daarmee kun je per toestel alle providers en prijzen vergelijken. Zo weet je altijd wat de beste optie is voor jou.

Groei

Afgelopen jaar hielp Studentmobiel anderhalf miljoen klanten, met die cijfers is de winkel de grootste onafhankelijke speler in de Nederlandse telecommarkt. Toch denkt het bedrijf nog veel verder te kunnen groeien. De naam Studentmobiel zou niet-studenten ervan weerhouden om bij de site te bestellen. Om te verduidelijken dat de site voor iedereen is, is de naam vanaf vandaag veranderd in Mobiel.nl.

Nieuwe lookmobiel.nl

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw uiterlijk, zo is het logo van de site veranderd en zal de huisstijl aangepast worden. Toch zullen deze veranderingen niet direct zichtbaar zijn. Huidige klanten zullen waarschijnlijk moeten wennen aan de veranderingen, daarom wil het bedrijf het niet overhaast doen. “We hebben veel loyale klanten die erg tevreden zijn met onze service. Voor deze klanten willen we benadrukken dat we nog steeds hetzelfde bedrijf zijn, met dezelfde service en hetzelfde voordeel voor iedereen”, zegt eigenaar Thomas Borsboom.

Ambities

Het bedrijf is qua beleid niets veranderd, maar Mobiel.nl heeft er wel nieuwe ambities aan overgehouden. “Ons ultieme doel is dat iedereen in Nederland, die op zoek is naar een mobiel abonnement of toestel, eerst aan Mobiel.nl denkt.”

Bron: Mobiel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters