Super Mario Run nu beschikbaar op Android, nieuwe content op beide platformen

Super Mario Run is nu beschikbaar voor Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Daarnaast heeft Nintendo een grote update uitgebracht voor het spel, ook op iOS.

Android

Hoe werkt Super Mario RunNa maanden wachten is Super Mario Run nu eindelijk ook beschikbaar op Android. Het spelletje met de ludieke loodgieter is vanaf vandaag in de Play Store te vinden. Super Mario Run is gratis, waarbij je toegang krijgt tot de eerste drie levels. Voor de overige levels en werelden zul je 9.99 euro moeten betalen. Mario rent uit zichzelf de kleurrijke werelden door. Je hoeft als speler enkel het personage op het juiste moment te laten springen. Verzamel zoveel mogelijk muntjes, en verbeter de records van je vrienden. Je kunt helaas niet in real-time tegen je vrienden spelen.

Super Mario Run 2.0.0

Naast de introductie van Super Mario Run op Android heeft Nintendo ook een grote update voor het spelletje uitgebracht. Super Mario Run 2.0.0 introduceert nieuwe speelbare personages, nieuwe gebouwen en een verbeterde tutorial, op iOS. Althans, personages, het gaat eigenlijk om een personage in vier verschillende kleuren. Je kunt nu namelijk met Yoshi spelen. Wanneer je Toad Rally speelt met een Yoshi met een bepaalde kleur, dan krijg je meer Toads met diezelfde kleur. Daarnaast is een groter gedeelte van de game nu gratis te spelen. Door Bowser’s challenge te klaren krijg je toegang tot level 1-4.

Verbeterde tutorial en Rally Tickets

Dankzij de nieuwe update is het ook een stuk makkelijker geworden om Rally Tickets in het Bonus Game House te krijgen. Binnenkort worden er tijdens een event nieuwe gebouwen toegevoegd. Dat heeft de Japanse gamefabrikant bevestigd. Daarnaast is de tutorial van het verslavende spelletje dus sterk verbeterd. Genoeg nieuwe content om weer te gaan spelen, of ben jij al helemaal klaar met Super Mario Run?

Bron: App Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters