Super Mario Run nu beschikbaar op Android, nieuwe content op beide platformen

Super Mario Run is nu beschikbaar voor Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Daarnaast heeft Nintendo een grote update uitgebracht voor het spel, ook op iOS.

Android

Hoe werkt Super Mario RunNa maanden wachten is Super Mario Run nu eindelijk ook beschikbaar op Android. Het spelletje met de ludieke loodgieter is vanaf vandaag in de Play Store te vinden. Super Mario Run is gratis, waarbij je toegang krijgt tot de eerste drie levels. Voor de overige levels en werelden zul je 9.99 euro moeten betalen. Mario rent uit zichzelf de kleurrijke werelden door. Je hoeft als speler enkel het personage op het juiste moment te laten springen. Verzamel zoveel mogelijk muntjes, en verbeter de records van je vrienden. Je kunt helaas niet in real-time tegen je vrienden spelen.

Super Mario Run 2.0.0

Naast de introductie van Super Mario Run op Android heeft Nintendo ook een grote update voor het spelletje uitgebracht. Super Mario Run 2.0.0 introduceert nieuwe speelbare personages, nieuwe gebouwen en een verbeterde tutorial, op iOS. Althans, personages, het gaat eigenlijk om een personage in vier verschillende kleuren. Je kunt nu namelijk met Yoshi spelen. Wanneer je Toad Rally speelt met een Yoshi met een bepaalde kleur, dan krijg je meer Toads met diezelfde kleur. Daarnaast is een groter gedeelte van de game nu gratis te spelen. Door Bowser’s challenge te klaren krijg je toegang tot level 1-4.

Verbeterde tutorial en Rally Tickets

Dankzij de nieuwe update is het ook een stuk makkelijker geworden om Rally Tickets in het Bonus Game House te krijgen. Binnenkort worden er tijdens een event nieuwe gebouwen toegevoegd. Dat heeft de Japanse gamefabrikant bevestigd. Daarnaast is de tutorial van het verslavende spelletje dus sterk verbeterd. Genoeg nieuwe content om weer te gaan spelen, of ben jij al helemaal klaar met Super Mario Run?

Bron: App Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters