Je kunt nu tegen je vrienden racen in Super Mario Run

Nintendo heeft vandaag een nieuwe spelmodus in Super Mario Run geïntroduceerd, Friendly Runs. Je kunt nu direct tegen je vrienden racen, al is de modus vrij beperkt.

Super Mario Run

Super Mario Run Friendly RunsNintendo kondigde slechts een paar dagen geleden aan dat het geen plannen heeft om content toe te voegen aan Super Mario Run. Het eerste volledige mobiele spelletje van de bekende Japanse gamefabrikant is gratis uit te proberen, maar om alle werelden en modi te spelen moeten spelers eenmalig €10 betalen. Dat is een flink bedrag vergeleken met andere spelletjes. Dan heb je echter wel de garantie dat je geen vervelende reclames en wachttijden krijgt, omdat het spel niet om geld hoeft te smeken. Toch vinden sommige spelers het spelletje iets te kort, waardoor het een teleurstelling was om te horen dat Nintendo voorlopig geen plannen heeft om meer levels te introduceren.

Friendly Runs

Gelukkig is er goed nieuws, want content en spelmodi zijn twee verschillende elementen. Althans, als het aan Nintendo ligt. De gamefabrikant heeft vandaag namelijk een nieuwe spelmodus geïntroduceerd, waarmee je tegen je vrienden kunt racen. In Friendly Run kun je snelle potjes spelen tegen vrienden uit je in-game vriendenlijst. Het kost gelukkig geen tickets, maar je kunt er ook niks mee verdienen. Dus geen muntjes, Toads, of levels. Het gaat puur om het plezier.

Super Mario Run Friendly Runs

Gelimiteerd

Friendly Run is op dit moment vrij gelimiteerd, ondanks het feit dat de spelmodus geen tickets vereist. Als je niet de eerste wereld hebt uitgespeeld, die uit vier levels bestaat, dan kun je slechts een keer per dag tegen een vriend racen. Als je de tweede wereld nog niet hebt gehaald, dan krijg je drie pogingen om tegen een vriend te racen. Alle spelers die voorbij World 2 zijn gekomen krijgen vijf Friendly Runs per dag.

Bron: Phone Arena

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Magikarp Jump

Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app lees verder

Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters