Super Mario Run nu te downloaden in App Store – Update

De hype is al een tijdje opgebouwd en vandaag is het eindelijk zover: Super Mario Run via de App Store te downloaden op je iPhone of iPad. De aankondiging kwam enigszins als een verrassing. Miitomo, de laatste game die Nintendo uitbracht op smartphones, was meer een sociaal netwerk. Super Mario Run bestaat uit drie modi en deze zijn alleen te spelen als je een internetverbinding hebt.

World Tour

Super Mario RunDe eerste modus is World Tour. Dit is de verhaalmodus van het mobiele Mario-spel. Het doel is, net zoals bij alle andere Mario-games, om Princess Peach uit de klauwen van Bowser te redden. Dat doe je door Mario door 6 werelden met in totaal 24 nieuwe levels te leiden, die speciaal voor de mobiele game zijn ontworpen. In elk level zitten ook geheimen en collectibles, zoals zwarte muntjes. Mario loopt automatisch, springen doe je door op het touchscreen te drukken. Hoe langer je op je scherm drukt, hoe hoger de loodgieter springt.

Toad Rally

De tweede spelmodus in Super Mario Run is Toad Rally. Dit is de multiplayer-component van het spel. In Toad Rally kan je tegen je vrienden of tegen vreemdelingen van over de wereld uitdagingen aangaan, terwijl je door meerdere Toads aangemoedigd wordt. De speler met de meeste punten wint in de modus. Nintendo zegt overigens dat je Rally Tickets nodig hebt om Toad Rally te kunnen spelen. Deze zijn te verkrijgen door bijvoorbeeld in World Tour werelden uit te spelen of bonusspelletjes in je koninkrijk te spelen.

Kingdom Builder

De laatste modus is Kingdom Builder. Hier is het de bedoeling dat je met je verzamelde muntjes en Toads een koninkrijk bouwt. Je kunt je eigen koninkrijk bouwen met de gebouwen en versieringen die met de hulp van je Toads verzameld hebt.

Prijs en beschikbaarheid Super Mario Run

Zoals gezegd is Super Mario Run vanaf vandaag te downloaden in de App Store. De game is in eerste instantie gratis, maar spelers die onbeperkte toegang tot alle levels willen moeten €9,99 betalen. Deze spelers krijgen in de toekomst ook toegang tot de extra levels die Nintendo gaat uitbrengen. Wanneer Super Mario Run in de Play Store van Android uitkomt, is nog niet bekend.

Bron: Apple Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters