‘Super Mario Run zorgt voor problemen in App Store’

Super Mario Run is net uit voor iOS en dat betekent dat er behoorlijk wat mensen zijn die het spel willen downloaden. Dat blijkt de App Store niet helemaal aan te kunnen. Een aantal gebruikers meldt namelijk dat de App Store ‘tijdelijk niet beschikbaar’ is.

Super Mario Run

Super Mario Run
Meldingen die gebruikers krijgen.

Mario is met Super Mario Run na Pokémon de tweede grote Nintendo-naam die de stap maakt naar smartphonegames. Er zijn drie spelmodi. In World Tour leid je Mario als vanouds door levels. Lopen doet de loodgieter vanzelf, terwijl je springt door op het scherm te drukken. In Toad Rally speel je tegen anderen, waarbij de speler met de meeste punten het spel wint. In Kingdom Builder bouw je met de door jou verzamelde muntjes je koninkrijk opnieuw op.

App Store

In eerste instantie was Pokémon Go een enorme hype. Nu lijkt er hetzelfde te gaan gebeuren met Super Mario Run. De App Store lijkt namelijk door overbelasting bij sommige gebruikers niet te functioneren. Gebruikers krijgen te horen dat de App Store tijdelijk niet beschikbaar is of dat hun verzoek een fout veroorzaakte.

Hoe download ik Super Mario Run?

Als je Super Mario Run toch wilt downloaden, is dat geen probleem. Je kunt het via de mobiele App Store blijven proberen. Het is echter mogelijk (en waarschijnlijk makkelijker) om het via iTunes te doen. Klik gewoon hier en volg de stappen.

Bron: AppleInsider via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wok -

    Delen in gezin lukt ook niet. Nu op 3 apparaten gedownload en 30 euro betaald. Reageren via de inlog op je iTunes account lukt niet omdat een probleem melden niet werkt op deze App. Heel erg jammer dit…

  2. Noure -

    Als ik super Mario run wil downloaden dan staat er dat ik moet wachten maar ik heb wel gewoon WiFi ik heb nu twee dagen gewacht en nog steeds doet het spel het niet

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters