‘Super Mario Run zorgt voor problemen in App Store’

Super Mario Run is net uit voor iOS en dat betekent dat er behoorlijk wat mensen zijn die het spel willen downloaden. Dat blijkt de App Store niet helemaal aan te kunnen. Een aantal gebruikers meldt namelijk dat de App Store ‘tijdelijk niet beschikbaar’ is.

Super Mario Run

Super Mario Run
Meldingen die gebruikers krijgen.

Mario is met Super Mario Run na Pokémon de tweede grote Nintendo-naam die de stap maakt naar smartphonegames. Er zijn drie spelmodi. In World Tour leid je Mario als vanouds door levels. Lopen doet de loodgieter vanzelf, terwijl je springt door op het scherm te drukken. In Toad Rally speel je tegen anderen, waarbij de speler met de meeste punten het spel wint. In Kingdom Builder bouw je met de door jou verzamelde muntjes je koninkrijk opnieuw op.

App Store

In eerste instantie was Pokémon Go een enorme hype. Nu lijkt er hetzelfde te gaan gebeuren met Super Mario Run. De App Store lijkt namelijk door overbelasting bij sommige gebruikers niet te functioneren. Gebruikers krijgen te horen dat de App Store tijdelijk niet beschikbaar is of dat hun verzoek een fout veroorzaakte.

Hoe download ik Super Mario Run?

Als je Super Mario Run toch wilt downloaden, is dat geen probleem. Je kunt het via de mobiele App Store blijven proberen. Het is echter mogelijk (en waarschijnlijk makkelijker) om het via iTunes te doen. Klik gewoon hier en volg de stappen.

Bron: AppleInsider via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wok -

    Delen in gezin lukt ook niet. Nu op 3 apparaten gedownload en 30 euro betaald. Reageren via de inlog op je iTunes account lukt niet omdat een probleem melden niet werkt op deze App. Heel erg jammer dit…

  2. Noure -

    Als ik super Mario run wil downloaden dan staat er dat ik moet wachten maar ik heb wel gewoon WiFi ik heb nu twee dagen gewacht en nog steeds doet het spel het niet

Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters