Super Mario Run releasedatum voor Android bekend

Super Mario Run is al in volle gang op iOS-apparaten en vanaf maart mogen ook Android-gebruikers de populaire game spelen. Dit laat Nintendo Japan in een tweet weten. Wanneer precies in maart is vooralsnog niet bekend.

Tweet

Nintendo Japan heeft recentelijk een tweet geplaatst op hun Twitter-pagina wat vermeldt dat de Android-versie van Super Mario Run in maart beschikbaar zal worden. Wanneer precies in maart is nog niet bekend. Eerder kregen we de mogelijkheid om alvast een melding te krijgen wanneer de applicatie beschikbaar wordt. Dit kon al enkele weken na de verschijning van de iOS-verschijning.

Super Mario Run kwam in december uit voor iOS-apparaten. Om de game te kunnen spelen, was het nodig om een internetverbinding te hebben. Dit doen ze mede voor piraterij, zodat mensen de game niet illegaal kunnen installeren. Echter vergt de game niet veel data, wat dus weer een meevallertje is.

Super Mario Run

In Super Mario Run zijn drie verschillende Gamemodi: World Tour, Toad Rally en Kingdom Builder. World Tour kun je eigenlijk vergelijken met het ‘verhaal’ van de game, waarbij Mario in verschillende levels loopt om muntjes te pakken. Aan het eind van elk level is de bekende Mario-vlag te vinden waar je in moet klimmen. Heb je dit gedaan, dan heb je het level voltooid.

Toad Rally is het multiplayer-deel van de game. Hierbij kun je het op nemen tegen vrienden of vreemden waarbij je als het ware racet naar het eind van het level. Haal je dit als eerste en doe je veel trucjes in de lucht, dan win je. Hierbij ontvang je ook muntjes die je kunt uitgeven in de derde speelmodus, genaamd Kingdom Builder. In deze speelmodus kun je de muntjes die je in de andere twee modi hebt verzameld uitgeven. Dit doe je door middel van het bouwen van je eigen koningkrijk.

Beschikbaarheid

Zoals gezegd komt Super Mario Run in maart naar Android. Waarschijnlijk zal de game zelf, net als bij iOS, gratis zijn. Wel zul je een tientje moeten betalen om meer te spelen van de World Tour. Wil je een melding krijgen wanneer de applicatie te downloaden is in de Play Store, dan kun je je hier registreren.

Bron: Twitter via AndroidAuthority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters