Grote update voor Super Mario Run uitgerold: dit is er nieuw

Vorig jaar zagen we Mario verschijnen in een soort vrolijke versie van Temple Run. Het was voor het eerst dat de geliefde loodgieter op een niet Nintendo platform verscheen en het spel was bijna meteen al een hit. Nu is het echter tijd voor wat meer actie en Nintendo heeft via het Britse Twitter account laten weten dat we op 29 september een update kunnen verwachten van Super Mario Run.

Daisy doet mee met de Super Mario Run gekte

Wat kunnen we van de nieuwe update verwachten? Ten eerste zal de roodharige Princess Daisy haar debuut maken. Je mag echter niet zomaar met de prinses spelen en zal eerst wat moeite moeten doen in de nieuwe Remix 10 modus. In deze krankzinnige modus worden er tien willekeurige stukken uit verschillende levels aan elkaar geplakt en vormen zo een heel nieuw level. Dat betekent ook dat je elke keer weer met een nieuwe combinatie hebt te maken. In de Remix 10 modus kun je Rainbow Medals verzamelen, waarmee je uiteindelijk Princess Daisy vrijspeelt. Gelukkig kan Daisy ook extra hoog springen, zodat je makkelijker op moeilijk bereikbare plekjes kunt komen.

Super Mario Run Princess Daisy

Nieuwe opperwereld

Als tweede brengt de update een hele nieuwe wereld: de World Star. Deze krijg je ook weer niet zomaar. Om de extra wereld vrij te spelen moet je eerst wereld één tot en met zes helemaal uitgespeeld hebben. Het is vergelijkbaar met de extra wereld die je krijgt in de Super Mario Bros spelletjes op de Wii(U). De sterrenwereld komt met negen nieuwe levels, waar je nieuwe vijanden en gameplay features krijgt.

Rennen en springen met een koptelefoon

De laatste toevoeging aan het spel brengt wat meer leven in de brouwerij. Hiermee zul je namelijk naar je eigen muziek kunnen luisteren tijdens het spelen. En wanneer je dat doet, doen de characters in het spel lekker met je mee en hebben ze opeens een koptelefoon op.

Super Mario Run

Volledige spel kopen met korting

Nintendo laat in een andere tweet weten dat de update zal worden gevierd met een korting van 50 procent voor het volledige spel. Deze actie loopt van 29 september tot 12 oktober. Als je het spel al hebt gekocht, krijg je uiteraard gratis de update.

Via: Nintendo, Slashgear

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters