Super Mario Run komt eindelijk naar Android

Nintendo heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer Super Mario Run naar Android komt.

Super Mario Run

Super Mario Run prijsHet is alweer drie maanden geleden dat Super Mario Run uitkwam op iOS. Sindsdien heeft Nintendo ook de tactische RPG Fire Emblem: Heroes op zowel iOS als Android uitgebracht. Je zou dan ook bijna vergeten dat Super Mario Run nog steeds niet op Google’s besturingssysteem beschikbaar is.

Android

Daar komt binnenkort gelukkig verandering. Nintendo heeft vanmorgen via Twitter bekend gemaakt dat Super Mario Run op 23 maart naar Android komt. De game zal bovendien op beide platformen een 2.0.0 update krijgen. De update voegt onder andere nieuwe speelbare personages aan het mobiele spelletje toe.

Eigenaars van een Android smartphone kunnen binnenkort dus ook met de ludieke loodgieter door kleurrijke werelden navigeren. Mario blijft rennen, jij hoeft enkel ervoor te zorgen dat hij op het juiste moment springt. Daarnaast kunnen spelers ook de scores van vrienden verbeteren.

In-app aankoop

Verder is er niet zoveel te doen in Super Mario Run. Het mobiele spelletje wordt geregeld bestempeld als een teleurstelling, maar voor fans blijft het een verslavend stukje tijdverdrijf. De game is overigens al meer dan 78 miljoen keer gedownload. Super Mario Run is gratis. Middels een in-app aankoop kun je alle levels ontgrendelen. Ongeveer vijf procent van alle downloads gingen tot die aankoop over.

Animal Crossing

Nintendo heeft al eerder aangekondigd dat Animal Crossing ook naar smartphones komt. De populaire game zal ergens in het volgende fiscale jaar worden uitgebracht, dat volgende maand begint. De Japanse gamefabrikant is van plan om twee tot drie mobiele games per jaar uit te brengen.

Bron: Nintendo (Twitter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters