Superphone Meizu MX komt eraan, maar alleen in China

Chinezen met geld hebben mazzel, want die kunnen binnenkort de Meizu MX aanschaffen. Een ware superphone die met zijn specificaties alle huidige smartphones achter zich laat.

Meizu MX

De Meixu MX, opvolger van de M9 (de X moet je lezen als een Romeinse 10), zal ergens deze maand in China in de winkels worden gelegd. De specificaties zijn nog niet officieel naar buiten gebracht. Maar de stevige geruchten maken melding van een quadcore Cortex A9-processor. Op de voorkant treffen we een 4.3-inch qHD-scherm aan.

Het is niet helemaal zeker welke versie van Android hier op staat, maar Gingerbread 2.3 lijkt een goede gok. Er komen twee varianten op de markt: eentje met 16GB en een met 32GB opslaggeheugen. De eerste kost 625 dollar en de tweede 780.

Het ziet er niet naar uit dat deze Androidtelefoon buiten China verkocht zal worden. Maar via grijze import is het wellicht mogelijk om toch aan dit toestel te komen. Gezien de specificaties en het iPhone-achtige uiterlijk van het toestel zullen er zeker aardig wat van deze toestellen buiten China belanden.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters