Superphone Meizu MX komt eraan, maar alleen in China

Chinezen met geld hebben mazzel, want die kunnen binnenkort de Meizu MX aanschaffen. Een ware superphone die met zijn specificaties alle huidige smartphones achter zich laat.

Meizu MX

De Meixu MX, opvolger van de M9 (de X moet je lezen als een Romeinse 10), zal ergens deze maand in China in de winkels worden gelegd. De specificaties zijn nog niet officieel naar buiten gebracht. Maar de stevige geruchten maken melding van een quadcore Cortex A9-processor. Op de voorkant treffen we een 4.3-inch qHD-scherm aan.

Het is niet helemaal zeker welke versie van Android hier op staat, maar Gingerbread 2.3 lijkt een goede gok. Er komen twee varianten op de markt: eentje met 16GB en een met 32GB opslaggeheugen. De eerste kost 625 dollar en de tweede 780.

Het ziet er niet naar uit dat deze Androidtelefoon buiten China verkocht zal worden. Maar via grijze import is het wellicht mogelijk om toch aan dit toestel te komen. Gezien de specificaties en het iPhone-achtige uiterlijk van het toestel zullen er zeker aardig wat van deze toestellen buiten China belanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ikke -

    Dan ben ik wel eens benieuwd wat die specs zijn dan… Bovendien tegen de tijd dattie uitkomt is de SGS er. Keihard dat die er zwaar overheen gaat.

    DUs zo blijf je bezig. En ook ben ik bang dat t maar een superphone is op een paar gebieden. Over de hele linie zal die niet boven die hi end phones van HTC/Samsung uitsteken gewoonweg omdat dit merk zeker te weten de kwaliteit niet kan bieden.
    Voor mij is het oog een onbekend merk. HTC/Samsung enzo hebben zich al bewezen….

    Maar goed we zullen zien dan….

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 camera

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters