Superphone Meizu MX komt eraan, maar alleen in China

Chinezen met geld hebben mazzel, want die kunnen binnenkort de Meizu MX aanschaffen. Een ware superphone die met zijn specificaties alle huidige smartphones achter zich laat.

Meizu MX

De Meixu MX, opvolger van de M9 (de X moet je lezen als een Romeinse 10), zal ergens deze maand in China in de winkels worden gelegd. De specificaties zijn nog niet officieel naar buiten gebracht. Maar de stevige geruchten maken melding van een quadcore Cortex A9-processor. Op de voorkant treffen we een 4.3-inch qHD-scherm aan.

Het is niet helemaal zeker welke versie van Android hier op staat, maar Gingerbread 2.3 lijkt een goede gok. Er komen twee varianten op de markt: eentje met 16GB en een met 32GB opslaggeheugen. De eerste kost 625 dollar en de tweede 780.

Het ziet er niet naar uit dat deze Androidtelefoon buiten China verkocht zal worden. Maar via grijze import is het wellicht mogelijk om toch aan dit toestel te komen. Gezien de specificaties en het iPhone-achtige uiterlijk van het toestel zullen er zeker aardig wat van deze toestellen buiten China belanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ikke -

    Dan ben ik wel eens benieuwd wat die specs zijn dan… Bovendien tegen de tijd dattie uitkomt is de SGS er. Keihard dat die er zwaar overheen gaat.

    DUs zo blijf je bezig. En ook ben ik bang dat t maar een superphone is op een paar gebieden. Over de hele linie zal die niet boven die hi end phones van HTC/Samsung uitsteken gewoonweg omdat dit merk zeker te weten de kwaliteit niet kan bieden.
    Voor mij is het oog een onbekend merk. HTC/Samsung enzo hebben zich al bewezen….

    Maar goed we zullen zien dan….

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters