‘Nieuwe persfoto verschenen van Microsoft Surface Phone’

Het lijkt erop dat Microsoft nog altijd werkt aan de ontwikkeling van een Surface Phone. Er zou nu een persfoto zijn verschenen van de telefoon uit de nieuwe smartphonelijn van de Amerikaanse fabrikant.

Surface PhoneDe foto in kwestie werd gepubliceerd door een gebruiker op Baidu, een Chinese website. Hij noemt er meteen ook wat specificaties bij op. Zo zou de telefoon volgens hem een Quad HD-display krijgen en een 20-megapixelcamera met Zeiss-lens. Het besturingssysteem van de smartphone is als het goed is Windows 10, waardoor Microsoft het besturingssysteem nog niet helemaal links lijkt te laten liggen.

Wat betreft het uiterlijk van de telefoon: het design oogt standaard. De telefoon lijkt een USB C-ingang te hebben en een ingang voor een headset. Daarnaast lijkt het erop dat in het hoesje een toetsenbord zit verwerkt. We zijn benieuwd hoe dit in de praktijk werkt.

Specs round-up Surface Phone

Het noemen van andere specificaties is pure speculatie. Microsoft liet vorige maand nog weten dat Windows 10 Mobile de Snapdragon 830-processor zal ondersteunen, de nieuwste high end-processor van Qualcomm. Het ligt daarom in de lijn der verwachting dat de Microsoft Surface Phone deze chipset krijgt.

Ook doet het gerucht de ronde dat Microsoft drie varianten van de Surface Phone wil uitbrengen. De goedkoopste variant krijgt 3 GB ram en 32 GB opslaggeheugen. Het ‘middelste’ exemplaar, wat betreft de specificaties, zou al liefst 6 GB werkgeheugen krijgen en een opslagcapaciteit va 128 GB. Microsoft doet er met de duurste variant nog een gigantische schep bovenop: dit exemplaar zou namelijk 8 GB werkgeheugen krijgen en maar liefst 500 GB aan opslaggeheugen.

Het hoe en waarom van deze hoeveelheid opslagcapaciteit is misschien op het eerste gezicht een raadsel. Feit is echter wel dat je via Continuum een Windows 10-smartphone als desktop kunt gebruiken. Het lijkt erop dat Microsoft met de Surface Phone het goede voorbeeld wil geven van smartphones die dat goed uitpakken.

Release data Microsoft Surface Phone

Deze recente geruchten zijn in lijn met eerdere rumoertjes. Wanneer de Microsoft Surface Phone op de markt komt? Dat is nu de grote hamvraag. Waarschijnlijk duurt het nog wel eventjes en komen de telefoons pas in 2017 op de markt. Zo zijn er nog geen keuringen van de telefoons geweest en zijn er ook nog geen import- en exportdocumenten van de smartphones voor het testen van de telefoons uitgelekt.

Wordt dus vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. mr mobile -

    Ziet er goed uit…dit word mijn opvolger van mijn Lumia 930….ik mag al verlengen maar ik ga wachten op deze geweldenaar!!!

  2. Daan -

    MS Heeft zelf bekend gemaakt in begin 2017 dat er dan pas nieuwe devices uit komen tegelijkertijd met Redstone 2 update voor Windows 10 (Mobile)

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters