Surface Pro tablet 100 euro goedkoper

Microsoft heeft de adviesprijs van haar Surface Pro tablet met 100 euro naar beneden bijgesteld. Officieel heeft het bedrijf nog niets aangekondigd, maar de tablet is onder andere in haar eigen Microsoft Store te koop vanaf 786 euro.

Eerder deze maand werd de prijsverlaging al in Amerika, Canada en een aantal Aziatische landen ingevoerd maar destijds werd niks gezegd over een Nederlandse prijsverlaging. Inmiddels is de 64GB variant te koop voor 786 euro en kost de 128 GB versie 886 euro in de Microsoft Store. Voorheen kostten beide modellen precies 100 euro meer.

Het is niet duidelijk wat de reden voor de prijsverlaging is. Gedacht wordt dat Microsoft van haar voorraad af wil om ruimte te maken voor een vernieuwd model met een modernere processor. De huidige Surface Pro wordt nog met een Core i5 Ivy Bridge CPU geleverd, mogelijk komt Microsoft met een Haswell-model. Tegenvallende verkoop zou ook een mogelijke reden zijn maar aangezien Microsoft nooit verkoopcijfers van de Surface Pro tablet heeft vrijgegeven is dat lastig te zeggen.

Microsoft Surface 

Bron: Tweakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters