Sway: dé meditatie app van 2017

All About Phones gaat samenwerken met WANT. Hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT.nl vertelt dagelijks hoe (nieuwe) ontwikkelingen van waarde kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Dagelijks brengen wij samen met de serie Want to Know de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Vandaag hebben we het over Sway.

Is jouw dagelijkse dosis rust ver te zoeken? Dan is de Sway-app iets voor jou. Je kunt de app op elk moment van de dag, waar je ook bent gebruiken. Want als er iets belangrijk is, dan is het rust.

Er zijn talloze apps die kunnen helpen bij het mediteren. Sway pakt het echter anders aan dan van meditatie apps bent gewend. Sway is een interactieve meditatie-app waarmee je bewegend mediteert. Het werkt eigenlijk een beetje zoals een game (wat het niet is). Er zijn verschillende levels die je kunt behalen door meditaties uit te voeren. Hoe verder je bent hoe langer je kunt mediteren.

Je innerlijke rust vinden

De app werkt simpel. Het enige wat je doet is het maken van langzame bewegingen. Loopt bijvoorbeeld rustig rond of draai je arm. En dat een paar minuten achter elkaar. Als je trein weer eens vertraging heeft, is dit een goed alternatief om je innerlijke rust te vinden. Door de langzame bewegingen die je maakt, valt het niet eens op dat je mediteert.

Feedback op de bewegingen

De sensoren op je telefoon volgen de bewegingen die je maakt. Als je bijvoorbeeld te snel beweegt, krijg je dit te zien en te horen. Het beeldscherm is tijdens de meditatiesessie met dromerige beelden gevuld. Hier hoef je tijdens de meditatie echter niet naar te kijken. Het mag wel. Om je nog meer tot rust te laten komen speelt er rustgevende muziek op de achtergrond. Daarom is het handig om je oortjes tijdens de meditatie in te doen. Zo raak je niet zo snel afgeleid.

Sway is ontwikkeld om de mentale gezondheid te verbeteren. Het is dus niet ‘zomaar’ een leuke app, zoals ‘Monument Valley’. Een populaire app die door dezelfde ontwikkelaars is gemaakt . Sway is voor 2,99 euro hier te downloaden. Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar de Monument Valley game? Check de puzzelachtige game met vette visuals hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters