Sway: dé meditatie app van 2017

All About Phones gaat samenwerken met WANT. Hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT.nl vertelt dagelijks hoe (nieuwe) ontwikkelingen van waarde kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Dagelijks brengen wij samen met de serie Want to Know de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Vandaag hebben we het over Sway.

Is jouw dagelijkse dosis rust ver te zoeken? Dan is de Sway-app iets voor jou. Je kunt de app op elk moment van de dag, waar je ook bent gebruiken. Want als er iets belangrijk is, dan is het rust.

Er zijn talloze apps die kunnen helpen bij het mediteren. Sway pakt het echter anders aan dan van meditatie apps bent gewend. Sway is een interactieve meditatie-app waarmee je bewegend mediteert. Het werkt eigenlijk een beetje zoals een game (wat het niet is). Er zijn verschillende levels die je kunt behalen door meditaties uit te voeren. Hoe verder je bent hoe langer je kunt mediteren.

Je innerlijke rust vinden

De app werkt simpel. Het enige wat je doet is het maken van langzame bewegingen. Loopt bijvoorbeeld rustig rond of draai je arm. En dat een paar minuten achter elkaar. Als je trein weer eens vertraging heeft, is dit een goed alternatief om je innerlijke rust te vinden. Door de langzame bewegingen die je maakt, valt het niet eens op dat je mediteert.

Feedback op de bewegingen

De sensoren op je telefoon volgen de bewegingen die je maakt. Als je bijvoorbeeld te snel beweegt, krijg je dit te zien en te horen. Het beeldscherm is tijdens de meditatiesessie met dromerige beelden gevuld. Hier hoef je tijdens de meditatie echter niet naar te kijken. Het mag wel. Om je nog meer tot rust te laten komen speelt er rustgevende muziek op de achtergrond. Daarom is het handig om je oortjes tijdens de meditatie in te doen. Zo raak je niet zo snel afgeleid.

Sway is ontwikkeld om de mentale gezondheid te verbeteren. Het is dus niet ‘zomaar’ een leuke app, zoals ‘Monument Valley’. Een populaire app die door dezelfde ontwikkelaars is gemaakt . Sway is voor 2,99 euro hier te downloaden. Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar de Monument Valley game? Check de puzzelachtige game met vette visuals hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters