Sway: dé meditatie app van 2017

All About Phones gaat samenwerken met WANT. Hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT.nl vertelt dagelijks hoe (nieuwe) ontwikkelingen van waarde kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Dagelijks brengen wij samen met de serie Want to Know de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Vandaag hebben we het over Sway.

Is jouw dagelijkse dosis rust ver te zoeken? Dan is de Sway-app iets voor jou. Je kunt de app op elk moment van de dag, waar je ook bent gebruiken. Want als er iets belangrijk is, dan is het rust.

Er zijn talloze apps die kunnen helpen bij het mediteren. Sway pakt het echter anders aan dan van meditatie apps bent gewend. Sway is een interactieve meditatie-app waarmee je bewegend mediteert. Het werkt eigenlijk een beetje zoals een game (wat het niet is). Er zijn verschillende levels die je kunt behalen door meditaties uit te voeren. Hoe verder je bent hoe langer je kunt mediteren.

Je innerlijke rust vinden

De app werkt simpel. Het enige wat je doet is het maken van langzame bewegingen. Loopt bijvoorbeeld rustig rond of draai je arm. En dat een paar minuten achter elkaar. Als je trein weer eens vertraging heeft, is dit een goed alternatief om je innerlijke rust te vinden. Door de langzame bewegingen die je maakt, valt het niet eens op dat je mediteert.

Feedback op de bewegingen

De sensoren op je telefoon volgen de bewegingen die je maakt. Als je bijvoorbeeld te snel beweegt, krijg je dit te zien en te horen. Het beeldscherm is tijdens de meditatiesessie met dromerige beelden gevuld. Hier hoef je tijdens de meditatie echter niet naar te kijken. Het mag wel. Om je nog meer tot rust te laten komen speelt er rustgevende muziek op de achtergrond. Daarom is het handig om je oortjes tijdens de meditatie in te doen. Zo raak je niet zo snel afgeleid.

Sway is ontwikkeld om de mentale gezondheid te verbeteren. Het is dus niet ‘zomaar’ een leuke app, zoals ‘Monument Valley’. Een populaire app die door dezelfde ontwikkelaars is gemaakt . Sway is voor 2,99 euro hier te downloaden. Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar de Monument Valley game? Check de puzzelachtige game met vette visuals hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters