Sygic baant zich een weg richting de Nokia N900

Sygic heeft bekendgemaakt dat het zijn navigatiesoftware gaat uitbrengen op Maemo 5. De software moet nog voor het eind van dit jaar te vinden zijn op de Nokia N900.

Nokia N900 Sygic navigation

Navigatieproducent Sygic heeft bekendgemaakt dat het zijn software ook naar Maemo 5 gaat brengen. Sygic heeft inmiddels voor elk mobiel platform navigatie uitgebracht. De producent maakt nu ook de overstap richting Maemo 5 en volgens de leverancier moet de software nog voor het eind van dit jaar verkrijgbaar zijn via de Ovi Store en zijn eigen e-shop. De software zal kaarten bevatten van bijna alle belangrijke streken waaronder heel Europa. Sygic heeft nog niet bekendgemaakt hoe veel de software zal gaan kosten maar voor Europa zal naar verwachting een prijs van rond de 80 euro berekend worden.

De komende maand zullen meer ontwikkelaars met software gaan komen voor het Maemo OS aangezien de N900 deze maand in de verkoop is gegaan. Nokia heeft daarnaast ook laten weten dat de eerste 300 Nokia N900’s die te leen zijn gegeven tijdens de Maemo Summit nu te updaten zijn naar de final firmware die ook op het productiemodel van de N900 aanwezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. willie -

    ik wil nog wel zien of dit kan ikhad hemm ook gedownload op de pc maar kwam wel in het bestand van de n900 mma kreeg er een vraag teken bij
    ben nu al weken bezig met email van sygic om de navigatie erop t6e krijgen maar heelaas heb nu een email gekregen vandaag dat ik mijn geld terug krijg
    dus zo zie dat nog niet alles mogelijk is
    mvgr

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters