Sygic geeft eerste video vrij van zijn navigatiesoftware voor Maemo 5

Sygic heeft een video vrijgegeven van de navigatiesoftware voor het vernieuwde Maemo OS van Nokia. De applicatie van de producent zal met de launch van de Ovi Store voor Maemo beschikbaar zijn.

Nokia N900 naviagatie Sygic

Navigatieproducent Sygic heeft grote plannen voor het nieuwe Maemo OS van Nokia. De softwareontwikkelaar biedt al navigatiesoftware voor verschillende platformen, zoals de iPhone, Symbian, Windows Mobile en Android. Sygic kondigde een tijdje geleden al aan dat het nu ook Maemo zal gaan ondersteunen. De software zou eind dit jaar via de Ovi Store van Nokia beschikbaar moeten komen voor de N900. De Ovi Store is echter nog niet beschikbaar voor het Maemo OS en het lijkt er nu op dat de software begin volgend jaar naar deze telefoon zal gaan komen.

Intussen heeft Sygic op YouTube een video vrijgegeven van de software op de N900. In de video is duidelijk te zien hoe de interface is en hoe er genavigeerd kan worden met het toestel en de software. Direct valt op dat de interface gelijk is aan die van de andere platformen waarop Sygic actief is. Verder valt uit de video op te maken dat de software ook ondersteuning zal bieden voor flitspalen en daarnaast zullen ook rijstrookwisselingen worden aangeven. Sygic Maps zal gaan concurreren met Nokia Maps dat standaard op de N900 te vinden is.

Onduidelijk is nog hoeveel de software moet gaan kosten maar de verwachting is dat voor Europa rond de 80 euro neergelegd moet gaan worden. Sygic heeft nog niet officieel laten weten wanneer het de software gaat vrijgeven.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters