Symbian Anna voor de Nokia N8 zeer binnenkort in Nederland – Update

De Symbian Anna-update voor de Nokia N8 is opgedoken in een tool waar alle beschikbare firmwares van Nokia in te vinden zijn. Dat betekent dat de update klaar is en elk moment uitgerold kan worden.

Nokia N8

Vanmiddag nog publiceerden we een bericht waarin stond te lezen dat gebruikers van de Nokia N8-00 officieel nog steeds wachten op de Symbian Anna-update voor hun toestel. Nog geen half uur later werd bekend dat die betreffende update in de coulissen staat.

NaviFirm, een tool waarin alle firmwares van Nokia verzameld staan, laat in ieder geval de Indische versie van de Anna-firmware van de N8 zien. Dat betekent niet dat hij al direct op je toestel, laat staan je Nederlandse toestel, te downloaden is, maar wel dat dat elk moment kan gaan gebeuren. Naar verwachting zal de update, zoals altijd, zowel over the air als via de update-software van Nokia uitgerold worden.

Hoe het zit met de updates van de andere Symbian^3 toestellen is nog niet bekend, maar aangezien die rond hetzelfde moment als de update van de N8 beschikbaar zouden komen, is de kans groot dat het niet lang meer zal duren.

Navraag bij Nokia Nederland leverde op dat de update ‘zeer binnenkort’ verwacht wordt in ons land.

N8 anna firmware NaviFirm

 

Update op 17/08/2011 om 14:55 uur:

Inmiddels lijkt ook de Nokia E7 de update binnen te krijgen via de update-tool van Nokia. De kans is groot dat binnenkort ook de C7 de update zal gaan binnen krijgen.

Bron: Zomgitscj

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. sebastiaan -

  @ramon @zork
  Ik heb hetzelfde als jy over Phoenix..als je hem op start , staat er nokia dongel..Het ligt eraan op welke systeem je het erop zet.By windows 7 kan die dat doen.Ma dan moet je by windows xp het erop zetten,dan doet hy het wel.Of een andere versie van phoenix erop zetten.(nieuwere of oudere)..By myn werkt het wel en alles doet het en kun je eraf halen..groetjes sebastiaan NOKIA N8

 2. sebastiaan -

  @zork.
  Ik heb hetzelfde als jy over Phoenix..als je hem op start , staat er nokia dongel..Het ligt eraan op welke systeem je het erop zet.By windows 7 kan die dat doen.Ma dan moet je by windows xp het erop zetten,dan doet hy het wel.Of een andere versie van phoenix erop zetten.(nieuwere of oudere)..By myn werkt het wel en alles doet het en kun je eraf halen..groetjes sebastiaan NOKIA N8

 3. Zork -

  Weet niets van een dongle af helaas… Maar heb Phoenix al wel een aantal keren moeten gebruiken omdat mn telefoon overleed bij het flashen (met Phoenix). Gelukkig loste Phoenix da dat weer zelf op door de Dead Phone USB Flashing modus. Heb je de nieuwste versie van Phoenix? (=2011)

 4. Ramon -

  @Zork,

  Ik heb de belle versie ook gedoenload, maar loop inderdaad vast bij wat jij al aangeeft, phoenix, die vraagt om een nokia dongle, weet jij hier misschien meer van? Of waar je dat kunt downloaden??

  B.v.d.

 5. Zork -

  @Paul: als je een kijkt op n8fanclub.com en een beetje handig bent met phoenix kun je de "gelekte" versie van Belle op je telefoon zetten (denk dat het gewoon een beta test-versie is). Heb op meerdere sites gelezen dat die al prima loopt…
  Ben het trouwens met je eens dat ze door moeten gaan met het ontwikkelen van de software. Als je op youtube zoekt op de N9+Meego en dat ziet draaien wordt je weer vrolijk. Belle gaat ook die kant op qua UI en ze blijven supporten tot 2016 dus ik heb nog hoop!

 6. Paul -

  Ik snap niet waarom Nokia nu goede updates maakt, de telefoons eindelijk aanpassen aan de tijd als het ermee stopt?

  Is doorgaan geen optie? Symbian Belle ziet er goed uit!

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters