Symbian en Windows Mobile krijgen een native YouTube-applicatie van Google

Een gebruiker die onlangs de site van YouTube bezocht kreeg opeens de optie om een YouTube-applicatie te downloaden voor Symbian S60. Vandaag blijkt ook dat er een Windows Mobile-variant klaar staat voor gebruikers. Hiermee heeft Google een Symbian- en een Windows Mobile-applicatie gemaakt die speciaal voor YouTube ontworpen is.

Symbian YouTube

Een gebruiker met een Nokia E71 bezocht onlangs de site van YouTube en zag daar tot zijn verbazing een nieuw linkje dat hem de mogelijkheid gaf om een applicatie te downloaden waarmee hij YouTube naar zijn mobiel kon halen. De YouTube-applicatie is geschikt voor Symbian S60 3rd Edition-toestellen en via de site van YouTube zelf te downloaden. Overigens hebben wij hem hier ook voor je klaar staan. De applicatie zelf is redelijk uitgebreid te noemen want je kunt een video doorspoelen en daarnaast heb je ook nog mogelijkheden om het volume van de video te wijzigen en natuurlijk video’s te zoeken. Ook kun je beoordelingen achterlaten en de video’s vergroten naar het volledige scherm van je toestel. Vooralsnog is de applicatie gratis en moet ze gebruikers in staat stellen om zonder problemen YouTube te bekijken op hun toestel.

Google heeft ook een applicatie voor Windows Mobile, zo blijkt nu. Ook deze applicatie is via de site van YouTube te downloaden als je via je pda naar de site surft. Onduidelijk is echter nog wel of de applicatie ook al in andere landen gedownload kan worden zoals in Nederland. Naar verwachting zal dat zo snel mogelijk door Google aangeboden worden voor de gehele wereld.

Symbian YouTube applicatie

 

Symbian YouTube applicatie

 

Symbian YouTube applicatie

 

Bron: e71fanatics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. robert-630 -

  Op mijn Nokia 5800 kan ik het toetsenbord nog niet in de applicatie oproepen. Het flip-flap effect (dat scrollen) vond ik er mooi uitzien en ging soepel. Ik kan het niet vergelijken met mijn HTC's omdat ik daar nog niet iets dergelijks op heb.

 2. groofoo -

  nou bij mijn Touch Pro werkt ie sneller dan de standaard youtube app van htc.
  echter is de resolutie dermate slecht dat je haast scheel gaat kijken.
  er valt ook niks in te stellen.

 3. jacobras -

  Heb 'm gedownload, maar video's kijken gaat lang niet zo soepel als bij HTC Youtube. Ook het flip-flap effect loopt niet helemaal vloeiend.

 4. lukeotto -

  Dat is mooi! ik vind applicaties ipv mobile sites meestal een stuk pretiger werken, bijvoorbeeld de ns applicatie en nu deze van youtube

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters