Symbian en Windows Mobile krijgen een native YouTube-applicatie van Google

Een gebruiker die onlangs de site van YouTube bezocht kreeg opeens de optie om een YouTube-applicatie te downloaden voor Symbian S60. Vandaag blijkt ook dat er een Windows Mobile-variant klaar staat voor gebruikers. Hiermee heeft Google een Symbian- en een Windows Mobile-applicatie gemaakt die speciaal voor YouTube ontworpen is.

Symbian YouTube

Een gebruiker met een Nokia E71 bezocht onlangs de site van YouTube en zag daar tot zijn verbazing een nieuw linkje dat hem de mogelijkheid gaf om een applicatie te downloaden waarmee hij YouTube naar zijn mobiel kon halen. De YouTube-applicatie is geschikt voor Symbian S60 3rd Edition-toestellen en via de site van YouTube zelf te downloaden. Overigens hebben wij hem hier ook voor je klaar staan. De applicatie zelf is redelijk uitgebreid te noemen want je kunt een video doorspoelen en daarnaast heb je ook nog mogelijkheden om het volume van de video te wijzigen en natuurlijk video’s te zoeken. Ook kun je beoordelingen achterlaten en de video’s vergroten naar het volledige scherm van je toestel. Vooralsnog is de applicatie gratis en moet ze gebruikers in staat stellen om zonder problemen YouTube te bekijken op hun toestel.

Google heeft ook een applicatie voor Windows Mobile, zo blijkt nu. Ook deze applicatie is via de site van YouTube te downloaden als je via je pda naar de site surft. Onduidelijk is echter nog wel of de applicatie ook al in andere landen gedownload kan worden zoals in Nederland. Naar verwachting zal dat zo snel mogelijk door Google aangeboden worden voor de gehele wereld.

Symbian YouTube applicatie

 

Symbian YouTube applicatie

 

Symbian YouTube applicatie

 

Bron: e71fanatics

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters