Symbian Foundation presenteert plannen voor 2010

Directeur Lee Williams van de Symbian Foundation meent dat het Symbian-platform een succesvol jaar zal beleven in 2010. Met de steun van Nokia wil de stichting smartphones voor de massa maken.

Lee Williams Symbian

Hoewel het Symbian-besturingssysteem marktaandeel lijkt te verliezen, blijft directeur van de Symbian Foundation, Lee Williams, positief over het aankomende jaar. Met name door de hulp van Nokia wil de stichting ervoor zorgen dat er progressie geboekt wordt, en dat meer mensen gebruik gaan maken van het Symbian-platform. Door hulp van Nokia moet de stichting door gaan groeien, en er volgend jaar in slagen om smartphones uit te brengen die rond de 150 dollar kosten. Williams wil ervoor zorgen dat het Symbian-telefoons “smartphones for the masses” zijn. Op dit moment heeft het Symbian-platform het grootste aandeel in de wat minder welvarende landen, wat het uitbrengen van relatief goedkope smartphones een logische strategie maakt.

De Symbian Foundation-directeur verwacht smartphones te verkopen aan mensen die te arm zijn om een computer te betalen, om zo toch van het internet gebruik te kunnen maken. Williams is van mening dat de toekomst van het web bij mobiele apparaten ligt, en wil door middel van nieuwe Symbian-releases en -telefoons ervoor zorgen dat meer mensen online kunnen komen. Hoe de stichting de concurrentie van andere smartphoneplatforms gaat bestrijden wordt niet vermeld.

Bron: Symbian

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters