t for telecom sluit de deuren

KPN heeft middels een persbericht aangegeven dat het verschillende winkels van de keten t for telecom gaat overnemen. De keten zou volgens de telco besloten hebben om de deuren te gaan sluiten.

t for telecom

Uit een persbericht van KPN blijkt dat telecom keten t for telecom de deuren gaat sluiten. Op de website van de keten is nog niets te vinden over een sluiting maar KPN weet te melden dat het meer dan 52 vestigingen van de keten gaat overnemen. Volgens KPN heeft moederbedrijf Decxom Retail B.V. onlangs besloten om de keten op te doeken na tegenvallende resultaten. Het gaat al een geruime tijd niet zo goed met t for telecom. Vorig jaar nog leek het er ook al op dat de keten niet meer kon voldoen aan haar betalingsverplichtingen tegenover het personeel. Toen wist de directeur van t for telecom tegen over All About Phones te melden dat hier geen sprake van zou zijn maar inmiddels is de beste man al vervangen door een andere CEO.

KPN weet te melden dat de telco in de nieuwe winkellocaties KPN, Telfort en Hi winkels zal gaan inrichten. Na de voorgenomen uitbreiding heeft KPN in Nederland 105 KPN-winkels (nu 98), 55 Hi-winkels (nu 29) en 53 Telfort-winkels (nu 35). De keten t for telecom was onbereikbaar voor commentaar en het moederbedrijf Dexcom laat tegenover All About Phones inderdaad weten dat de keten de deuren gaat sluiten. Het bedrijf wil zich meer gaan richten op de ketens Dixons en Dynabyte. Bij t for telecom werken ongeveer 380 mensen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters