T for Telecom stopt met uitbating shop-in-shop-filialen

T for Telecom gaat zijn shop-in-shop-vestigingen die momenteel in de Dixons-winkels te vinden zijn sluiten. De telecomketen wil slagvaardig blijven door ongezonde bedrijfsonderdelen af te stoten en zich zo beter wapenen tegen de grillen van de markt.

Nadat T for Telecom er eerder voor koos om zijn drie hoofdkantoren om te smelten tot een groot kantoor, is het nu tijd geworden om het mes in andere bedrijfsonderdelen te zetten. T for Telecom heeft er dan ook voor gekozen om de shop-in-shop-filialen, die zich momenteel in veel Dixons-vestigingen en V&D-warenhuizen bevinden, te sluiten. Volgens algemeen directeur Elmer Meurs van T for Telecom is deze ingreep noodzakelijk omdat de shops niet rendabel genoeg bleken te zijn met de huidige marktontwikkelingen. De telecomketen is nog steeds verwikkeld in een felle concurrentiestrijd in de winkelstraten maar volgens Meurs weet de keten zich goed te weren en is het nog steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om door te groeien en zich in de winkelstraten te onderscheiden.

Eerder wist All About Phones op basis van anonieme bronnen ook te melden dat de salarissen van het personeel verlaat waren uitbetaald. Volgens Meurs zijn deze geruchten uit de lucht gegrepen, zo verklaarde de directeur tegenover All About Phones. Meurs benadrukt dat T for Telecom een financieel gezonde telecomketen is die de markt goed in de gaten houdt en daarop anticipeert en reageert. T for Telecom zou zich goed staande weten te houden tegenover zijn concurrenten, aldus van Meurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters