T for Telecom stopt met uitbating shop-in-shop-filialen

T for Telecom gaat zijn shop-in-shop-vestigingen die momenteel in de Dixons-winkels te vinden zijn sluiten. De telecomketen wil slagvaardig blijven door ongezonde bedrijfsonderdelen af te stoten en zich zo beter wapenen tegen de grillen van de markt.

Nadat T for Telecom er eerder voor koos om zijn drie hoofdkantoren om te smelten tot een groot kantoor, is het nu tijd geworden om het mes in andere bedrijfsonderdelen te zetten. T for Telecom heeft er dan ook voor gekozen om de shop-in-shop-filialen, die zich momenteel in veel Dixons-vestigingen en V&D-warenhuizen bevinden, te sluiten. Volgens algemeen directeur Elmer Meurs van T for Telecom is deze ingreep noodzakelijk omdat de shops niet rendabel genoeg bleken te zijn met de huidige marktontwikkelingen. De telecomketen is nog steeds verwikkeld in een felle concurrentiestrijd in de winkelstraten maar volgens Meurs weet de keten zich goed te weren en is het nog steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om door te groeien en zich in de winkelstraten te onderscheiden.

Eerder wist All About Phones op basis van anonieme bronnen ook te melden dat de salarissen van het personeel verlaat waren uitbetaald. Volgens Meurs zijn deze geruchten uit de lucht gegrepen, zo verklaarde de directeur tegenover All About Phones. Meurs benadrukt dat T for Telecom een financieel gezonde telecomketen is die de markt goed in de gaten houdt en daarop anticipeert en reageert. T for Telecom zou zich goed staande weten te houden tegenover zijn concurrenten, aldus van Meurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters