T-Mobile: “Alle klanten krijgen gratis 4G bij ons”

T-Mobile heeft laten weten dat het al haar klanten gratis toegang zal geven tot haar nieuwe 4G-netwerk. Mocht men echter een extra hoge snelheid willen op zijn mobiel dan moet men hiervoor wel extra betalen.

T-Mobile 4G

De woordvoerder van T-Mobile Nederland, Eric Dekker, laat desgevraagd aan Nu.nl weten dat alle klanten op termijn gratis gebruik kunnen maken van het 4G-netwerk van de provider. De woordvoerder belooft dat de standaard gratis snelheid die klanten dan krijgen hoger zal komen te liggen dan die van het huidig 3G-netwerk. Desondanks durft Dekker niet te zeggen hoe hoog deze snelheid zal gaan worden.

De bedoeling is dat T-Mobile klanten in rekening gaat brengen voor een hogere snelheid dan ze standaard krijgen met het nieuwe netwerk. Mocht men nog sneller internet willen op zijn mobiel, dan kan hij daar bij T-Mobile een speciale bundel voor afsluiten met extra snelheid. Onduidelijk is nog hoe deze bundels er exact uit gaan zien, zo laat de provider weten. T-Mobile belooft in de tussentijd ook het 3G-netwerk verder te zullen verbeteren.

De operator zal eind dit jaar beginnen met de uitrol van haar 900MHz en 1800MHz 4G-netwerk. Doordat de provider naar alle waarschijnlijkheid een dekkend netwerk gaat maken op 1800MHz zal het 4G gaan ondersteunen voor de iPhone 5 van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Markx1 -

    dit kan je inderdaad zeggen t-mobile als straks je hele netwerk 4g is. Maar er word niet bijgezegd welk termijn, en de grootste hoop heeft geen 4 g toestel eind van het jaar, dus wat schieten ze er mee op.. leuke reclame zo voor t-mobile. Hoewel ik me tijdens het typen bedenk… dat als je nu een lumia 920 bij t-mobile aanschaft je straks automatisch 4g krijgt… dat is dan weer wel netjes

      1. bartvuijk -

        Als 4G bij T-Mobile net zo'n slecht bereik kent als 3G nu kun je het zo gratis maken als je wilt, maar hoef ik het nog steeds niet. :S

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters