T-Mobile Amerika toont foto van zijkant Samsung Galaxy S6

De Amerikaanse afdeling van provider T-Mobile heeft afgelopen nacht een foto online gezet van de Samsung Galaxy S6. Hierop is de zijkant van het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant duidelijk te zien.

De foto vind je onderaan dit artikel. Duidelijk is te zien dat Galaxy S6 een gebogen rand heeft, en het scherm valt een beetje over de rand van het toestel heen. Of dit de Galaxy S6 Edge is, is onbekend. Dit is een telefoon waarbij het scherm over de rand van de smartphone heen valt. Geruchten over de komst van een Edge-variant van de Galaxy S6 zijn hardnekkig.

Daarnaast lijkt de foto te bevestigen dat de Galaxy S6 een metalen frame krijgt. Dit ligt ook voor de hand, aangezien het compleet in lijn ligt met Samsungs nieuwe designfilosofie. De Galaxy Alpha, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7 hebben allemaal zo’n metalen behuizing.

De Samsung Galaxy S6 wordt aanstaande zondag, 1 maart, gepresenteerd aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona. Dit doet de Zuid-Koreaanse fabrikant op een Unpacked-evenement, waarbij All About Phones aanwezig is.

Inmiddels zijn de specificaties van de telefoon zo goed als bekend. Het scherm krijgt een formaat van 5,2 inch en een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. In de telefoon zit als het goed is de Exynos 7 Octa 14 nm-processor. Deze Exynos 7420-chipset is een 64 bit-processor die acht kernen heeft. Waarschijnlijk heeft de Galaxy S6 3GB, maar misschien wel 4GB werkgeheugen.

Er komen drie versies van de Galaxy S6, met 32GB, 64GB en 128GB opslaggeheugen. Foto’s schiet het nieuwe vlaggenschip van Samsung als het goed is in 20 megapixel.

T-Mobile Amerika toont foto van zijkant Samsung Galaxy S6 screen shot 2015 02 23 at 104654 
tags:
  Essential Phone

  ‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

  Xiaomi Mi 8

  Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

  Vivo Apex

  Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

  HTC U12+

  HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

  OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

  OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

  HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters