T-Mobile Amerika toont foto van zijkant Samsung Galaxy S6

De Amerikaanse afdeling van provider T-Mobile heeft afgelopen nacht een foto online gezet van de Samsung Galaxy S6. Hierop is de zijkant van het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant duidelijk te zien.

De foto vind je onderaan dit artikel. Duidelijk is te zien dat Galaxy S6 een gebogen rand heeft, en het scherm valt een beetje over de rand van het toestel heen. Of dit de Galaxy S6 Edge is, is onbekend. Dit is een telefoon waarbij het scherm over de rand van de smartphone heen valt. Geruchten over de komst van een Edge-variant van de Galaxy S6 zijn hardnekkig.

Daarnaast lijkt de foto te bevestigen dat de Galaxy S6 een metalen frame krijgt. Dit ligt ook voor de hand, aangezien het compleet in lijn ligt met Samsungs nieuwe designfilosofie. De Galaxy Alpha, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7 hebben allemaal zo’n metalen behuizing.

De Samsung Galaxy S6 wordt aanstaande zondag, 1 maart, gepresenteerd aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona. Dit doet de Zuid-Koreaanse fabrikant op een Unpacked-evenement, waarbij All About Phones aanwezig is.

Inmiddels zijn de specificaties van de telefoon zo goed als bekend. Het scherm krijgt een formaat van 5,2 inch en een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. In de telefoon zit als het goed is de Exynos 7 Octa 14 nm-processor. Deze Exynos 7420-chipset is een 64 bit-processor die acht kernen heeft. Waarschijnlijk heeft de Galaxy S6 3GB, maar misschien wel 4GB werkgeheugen.

Er komen drie versies van de Galaxy S6, met 32GB, 64GB en 128GB opslaggeheugen. Foto’s schiet het nieuwe vlaggenschip van Samsung als het goed is in 20 megapixel.

T-Mobile Amerika toont foto van zijkant Samsung Galaxy S6 screen shot 2015 02 23 at 104654 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

  De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

  Samsung Galaxy S9

  Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

  Xiaomi Mi Mix 2S

  Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

  smartphones

  FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

  Nokia 5

  De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

  Samsung Galaxy S9 Active

  Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters