'T-Mobile begint met losse verkoop van de iPhone 3GS'

T-Mobile Nederland is begonnen met de losse verkoop van de iPhone 3GS. De winkels van T-Mobile vragen 579,99 euro voor de 16GB-versie en 679,99 euro voor de 32GB-versie van de iPhone 3GS. T-Mobile laat in een reactie weten dat het toestel nog steeds niet los verkocht wordt door de telco en dat er een communicatiefout is opgetreden intern.

T-Mobile Nederland lijkt te zijn begonnen met de losse verkoop van de iPhone 3GS, zo ontdekte All About Phones. Navraag in verschillende T-Mobile-winkels leerde ons dat de telco sinds begin deze week het toestel ook zonder abonnement verkoopt. T-Mobile vraagt voor de 16GB iPhone 3GS 579,99 euro en voor de 32GB iPhone 3GS dient 679,99 euro te worden neergelegd. Opmerkelijk is dat andere ketens zoals de BelCompany het toestel nog niet zonder contract slijten. Navraag bij andere ketens leverde nul op het rekest en volgens BelCompany-medewerkers dient de iPhone 3GS nog steeds met een tweejarig of met een éénjarig-contract verkocht te worden. De medewerkers wisten echter wel te melden dat ze verwachten dat ze binnenkort het toestel ook los mogen slijten.

T-Mobile kondigde onlangs nog aan dat ze de iPhone ook met een éénjarig-contract gingen verkopen. De telco wilde volgens eigen zeggen in de vraag van consumenten tegemoet komen. ‘Er is een groep klanten die niet gebonden wil zijn aan een contractstermijn van twee jaar. Zij willen sneller kunnen wisselen van toestel en zijn ook bereid hiervoor iets extra’s te betalen. Voor deze groep komen we nu met aantrekkelijk 1-jarig abonnement speciaal voor de iPhone.’ De telco is ondertussen ook begonnen met het actief aanbieden van de iPhone 3GS onder klanten, zelfs als ze nog niet contractsvrij zijn. De verkooptechniek gaat soms erg ver volgens consumenten en T-mobile lijkt dan ook met man en macht het toestel van de hand te willen doen. Nu lijkt de telco dus ook besloten het toestel zonder contract te slijten, iets dat er mogelijk op kan wijzen dat het exclusieve contract met Apple bijna ten einde is.

T-Mobile laat desgevraagd bij monde van woordvoerster Priscilla Tomasoa tegenover ons weten dat T-Mobile nog steeds niet de iPhone 3GS los verkoopt in Nederland. Volgens Tomasoa wordt het toestel nog steeds alleen met een contract aangeboden door de telco. Tomasoa laat verder weten dat het waarschijnlijk door een interne communicatiefout komt dat de retail tak van de telco het toestel los verkoopt. Dit is echter volgens T-Mobile zeer zeker niet de bedoeling en zal gelijk intern aangepakt worden.

iPhone 3GS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Robert-630 -

  @A_A_P:

  Ik kon gisteren op de normale website en My T-Mobile op t-mobile.nl al de tarieven vinden met 1 jaar, zowel met i-Phone als Relax abo's.

  Vorig jaar hadden jullie een nieuwsitem over Belcompany die met 1 jaar onder de prijzen van T-Mobile (toen 999,-) zat. Weten jullie of ze er weer onder gaan zitten?

 2. michaelpb -

  @Maik:
  De HD2 is zeker niet zomaar beter dan de iPhone. Wel veel groter. Dat wel. De interface van de iPhone is gewoon veel beter doordacht dan Windows Mobile en het toestel is retesnel. Zelfs met mindere specs dan de HD2. Gaat niet om overtuigingsdrang. Ik héb niet eens een iPhone, maar een WinMo Smartphone.

 3. Maik -

  Wat een prijs…

  Heb de HD2 voor 400 kunnen aanschaffen, en dat kreng is op zeker wel beter als die hype phone….

  Tis ooit aangetoond: mensen met een i phone hebben zo'n overtuigingsdrang van dat apparaat dat het op het stockholm syndroom lijkt…:X

 4. Henk -

  T-Mobile verkoopt gewoon los de iPhone 3GS – niet te vergeten LOCKED op T-Mobile – wordt even fijn niet gemeld in dit artikel – om de voorraad sneller kwijt te raken! Want er komt natuurlijk een nieuwe iPhone aan. Je kunt verder vergeten dat andere providers via Apple de iPhone gaan verkopen, voor de zoveelste keer… T-Mobile heeft een 5-jarig contract getekend. Nog even wachten dus.

 5. michaelpb -

  @DaannO:
  Ik vind het meevallen. De iPhone is en blijft een geweldig apparaat waar tot nu toe de concurrentie eigenlijk niet aan kan tippen. De Nokia X6 kost bijv. ook gewoon €589 in 32GB versie. HTC HD2; reteduur. N900; reteduur. Ik heb geen iPhone omdat hij niet los te koop was. Ga nu toch maar eens mijn spaarvarkentje omdraaien en tellen… 🙂

  1. Maik -

   Wat een prijs…

   Heb de HD2 voor 400 kunnen aanschaffen, en dat kreng is op zeker wel beter als die hype phone….

   Tis ooit aangetoond: mensen met een i phone hebben zo'n overtuigingsdrang van dat apparaat dat het op het stockholm syndroom lijkt…:X

 6. stefanaudi -

  Mmm…
  Alk ik een iPhone zou halen, dan haal ik m in Belgie. Daar liggen de prijzen iets lager en die zijn ook nog eens simlockvrij.
  De 3G 8GB is daar 475euro
  de 16GB 3GS is 575 euro.

   1. stefanaudi -

    Inderdaad. 😉
    Google Android is in eigenlijk het opzicht goedkoper en kan je net zo veel , of misschien nog wel meer mee… 😛

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters