'T-Mobile begint met losse verkoop van de iPhone 3GS'

T-Mobile Nederland is begonnen met de losse verkoop van de iPhone 3GS. De winkels van T-Mobile vragen 579,99 euro voor de 16GB-versie en 679,99 euro voor de 32GB-versie van de iPhone 3GS. T-Mobile laat in een reactie weten dat het toestel nog steeds niet los verkocht wordt door de telco en dat er een communicatiefout is opgetreden intern.

T-Mobile Nederland lijkt te zijn begonnen met de losse verkoop van de iPhone 3GS, zo ontdekte All About Phones. Navraag in verschillende T-Mobile-winkels leerde ons dat de telco sinds begin deze week het toestel ook zonder abonnement verkoopt. T-Mobile vraagt voor de 16GB iPhone 3GS 579,99 euro en voor de 32GB iPhone 3GS dient 679,99 euro te worden neergelegd. Opmerkelijk is dat andere ketens zoals de BelCompany het toestel nog niet zonder contract slijten. Navraag bij andere ketens leverde nul op het rekest en volgens BelCompany-medewerkers dient de iPhone 3GS nog steeds met een tweejarig of met een éénjarig-contract verkocht te worden. De medewerkers wisten echter wel te melden dat ze verwachten dat ze binnenkort het toestel ook los mogen slijten.

T-Mobile kondigde onlangs nog aan dat ze de iPhone ook met een éénjarig-contract gingen verkopen. De telco wilde volgens eigen zeggen in de vraag van consumenten tegemoet komen. ‘Er is een groep klanten die niet gebonden wil zijn aan een contractstermijn van twee jaar. Zij willen sneller kunnen wisselen van toestel en zijn ook bereid hiervoor iets extra’s te betalen. Voor deze groep komen we nu met aantrekkelijk 1-jarig abonnement speciaal voor de iPhone.’ De telco is ondertussen ook begonnen met het actief aanbieden van de iPhone 3GS onder klanten, zelfs als ze nog niet contractsvrij zijn. De verkooptechniek gaat soms erg ver volgens consumenten en T-mobile lijkt dan ook met man en macht het toestel van de hand te willen doen. Nu lijkt de telco dus ook besloten het toestel zonder contract te slijten, iets dat er mogelijk op kan wijzen dat het exclusieve contract met Apple bijna ten einde is.

T-Mobile laat desgevraagd bij monde van woordvoerster Priscilla Tomasoa tegenover ons weten dat T-Mobile nog steeds niet de iPhone 3GS los verkoopt in Nederland. Volgens Tomasoa wordt het toestel nog steeds alleen met een contract aangeboden door de telco. Tomasoa laat verder weten dat het waarschijnlijk door een interne communicatiefout komt dat de retail tak van de telco het toestel los verkoopt. Dit is echter volgens T-Mobile zeer zeker niet de bedoeling en zal gelijk intern aangepakt worden.

iPhone 3GS

 

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters