T-Mobile begint nog in mei met levering van de micro-sim

T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het vanaf eind mei gaat beginnen met het leveren van de micro-sim in Nederland. De telco doet dit volgens eigen zeggen om zich voor te bereiden op toekomstige toestellen die naar het kleinere formaat gaan overstappen.

T-Mobile heeft middels een persbericht bekend gemaakt dat het vanaf 28 mei de micro-sim in haar assortiment gaat opnemen. Klanten die een dergelijke simkaart willen kunnen vanaf eind deze maand terecht in de T-Mobile Shops die vervolgens een nieuwe sim zullen uitreiken. Eerder wisten Vodafone en KPN al te melden dat de telco’s ook binnenkort gaan starten met de levering van deze nieuwe simkaart. KPN wou er echter nog niets officieel over kwijt maar Vodafone liet tegenover All About Phones weten dat het verwacht dat de nieuwe generatie telefoons gebruik zullen gaan maken van deze simkaart-standaard.

T-Mobile komt met het zelfde argument op de proppen echter lijkt het aannemelijk dat de telco’s zich voorbereiden op de introductie van de iPhone 4G die in juli Nederland moet gaan bereiken. Het gerucht gaat dat nu toch echt het contract tussen Apple en T-Mobile afgelopen is in Nederland waardoor Vodafone en KPN ook het populaire toestel kunnen gaan verkopen vanaf de vierde generatie. De simkaarten worden ook gebruikt door de Apple iPad 3G die vanaf juli tevens in Nederland zal gaan landen. Voor klanten die hun micro-sim willen gebruiken in een device waar het oude formaat simkaart nodig is, zijn adapters beschikbaar, zo laat T-Mobile tot slot weten.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters