T-Mobile biedt samen met Navigon gratis navigatie aan voor de iPhone

T-Mobile en Navigon bieden samen gratis navigatie aan van Nederland voor de Apple iPhone. T-Mobile betaalt hiervoor aan Navigon een vergoeding en creƫert hiermee een extra verkoopargument voor de iPhone.

T-Mobile Navigon iPhone

T-Mobile en Navigon zijn een samenwerking aangegaan om gratis navigatie voor de iPhone aan te bieden, zo laat Navigon middels een persbericht weten. Het programma van Navigon is momenteel een erg populaire navigatie-applicatie op het iOS van Apple en T-Mobile heeft dan ook de samenwerking gezocht om zo gratis kaartmateriaal van Nederland aan haar gebruikers te kunnen leveren. Consumenten kunnen een speciale editie van de Navigon-software downloaden via de App Store op hun iPhone. De applicatie kan vervolgens met extra kaarten en diensten worden uitgebreid tegen betaling. Zo kunnen kaarten van Europa voor 20 euro worden aangeschaft en de verkeersinformatie kost eveneens de zelfde prijs. De applicatie kan alleen door T-Mobile klanten worden gebruikt aangezien de applicatie controleert of er daadwerkelijk een simkaart van de telco aanwezig is.

De navigatie komt relatief laat en kan gezien worden als mosterd na de maaltijd aangezien veel consumenten met een iPhone vaak al een volwaardige versie hebben aangekocht van Navigon of TomTom om te kunnen navigeren. T-Mobile zou dan ook de gratis navigatie beschikbaar hebben gesteld om zo een gedegen alternatief te bieden voo Ovi Maps van Nokia en Google Navigation op Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters