'T-Mobile blijft onbeperkt internet voeren'

Provider T-Mobile zal onbeperkt internet blijven aanbieden aan zijn klanten, zo meldt Tweakers.net. De provider zal buiten de bundel wel de internetsnelheid drastisch gaan verlagen. Dat gebeurt nu ook al.

T-Mobile usb

Volgens Tweakers zal T-Mobile niet zoals KPN en Vodafone databundels gaan aanbieden waardoor gebruikers buiten de bundel meer moeten gaan betalen. De website heeft vernomen dat de provider wel zijn abonnementen gaat aanpassen en dat er databundels komen, maar zodra men er buiten komt hoeft men niet extra te betalen. De internetsnelheid zal naar verwachting fors teruggebracht gaan worden naar 64kb/s down, iets wat de provider nu ook al doet met zijn ‘onbeperkte’ bundels.

De nieuwssite weet verder te melden dat de snelheid eveneens bij T-Mobile omhoog zal gaan naar 14.4Mbps voor het duurste abonnement. Daarnaast zal het onbeperkt houdbare beltegoed verdwijnen bij de provider. Desondanks lijkt T-Mobile een andere strategie na te streven dan zijn twee concurrenten. Door als enige onbeperkt internet aan te bieden in ons land, lijkt T-Mobile veel klandizie weg te willen snoepen van zijn concurrenten.

Onduidelijk is nog wanneer T-Mobile de nieuwe varianten zal gaan introduceren. De provider heeft eerst de kat uit de boom gekeken om te zien wat de concurrenten zouden gaan doen om de teruglopende inkomsten te compenseren. Eerder al maakten zowel KPN als Vodafone hun nieuwe mobiele tarieven bekend. Deze zijn op veel weerstand gestuit van consumenten die zich niet in de nieuwe tarieven en beperkingen kunnen vinden. De nieuwe tarieven zijn het gevolg van de nog aan te nemen netneutraliteit die deze zomer bekrachtigd zal worden door de Eerste Kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  ter info: In een Telfortwinkel is mij verteld dat na afloop van mijn huidige abonnement, de nieuwe regels gaan gelden. Je kunt het dus niet gewoon zo laten in de hoop dat de oude fair use policy blijft gelden.

 2. Jordi_NL -

  Heb ik er toch goed aan gedaan om -ondanks mijn lopende Vodafone abonnement tot januari- alvast over te stappen naar T-Mobile. Er gebeuren rare dingen in telecomland.

 3. Quitin -

  'Daarnaast zal het onbeperkt houdbare beltegoed verdwijnen bij de provider.' dat wordt klagen ! ik heb nog ruim 100 euro beltegoed op me Relax abonnement.:Y

 4. Dennis -

  Niemand weet natuurlijk dat T-Mobile gebruik maakt van een zogenaamde "fair-use-policy" wat inhoud dat het internet na 500 MB moeilijk traag wordt. Maar volgens T-Mobile is dat onbeperkt.:S

 5. ikke -

  Oke weinig tot geen veranderingen dus… Ik gok dat veel KPN/Voda klanten keihard naar T-Mob gaan overstappen… Maar ze zullen nog wel op hun vingers getikt worden want dit pikken en de klanten niet en wedden dat ook de overheid hier een stokje voor gaat steken? Wat Voda/KPN doen heb ik het dan over… Is gewoon niet normaal… Ze verdienen al zat poen.. Wel de boel naar boven gooien als er meer gebruik wordt gemaakt maar t belgedrag wordt minder en dat gooien ze niet omlaag.. ALleen omhoog, gewoonweg belachelijk!!!

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters