'T-Mobile blijft onbeperkt internet voeren'

Provider T-Mobile zal onbeperkt internet blijven aanbieden aan zijn klanten, zo meldt Tweakers.net. De provider zal buiten de bundel wel de internetsnelheid drastisch gaan verlagen. Dat gebeurt nu ook al.

T-Mobile usb

Volgens Tweakers zal T-Mobile niet zoals KPN en Vodafone databundels gaan aanbieden waardoor gebruikers buiten de bundel meer moeten gaan betalen. De website heeft vernomen dat de provider wel zijn abonnementen gaat aanpassen en dat er databundels komen, maar zodra men er buiten komt hoeft men niet extra te betalen. De internetsnelheid zal naar verwachting fors teruggebracht gaan worden naar 64kb/s down, iets wat de provider nu ook al doet met zijn ‘onbeperkte’ bundels.

De nieuwssite weet verder te melden dat de snelheid eveneens bij T-Mobile omhoog zal gaan naar 14.4Mbps voor het duurste abonnement. Daarnaast zal het onbeperkt houdbare beltegoed verdwijnen bij de provider. Desondanks lijkt T-Mobile een andere strategie na te streven dan zijn twee concurrenten. Door als enige onbeperkt internet aan te bieden in ons land, lijkt T-Mobile veel klandizie weg te willen snoepen van zijn concurrenten.

Onduidelijk is nog wanneer T-Mobile de nieuwe varianten zal gaan introduceren. De provider heeft eerst de kat uit de boom gekeken om te zien wat de concurrenten zouden gaan doen om de teruglopende inkomsten te compenseren. Eerder al maakten zowel KPN als Vodafone hun nieuwe mobiele tarieven bekend. Deze zijn op veel weerstand gestuit van consumenten die zich niet in de nieuwe tarieven en beperkingen kunnen vinden. De nieuwe tarieven zijn het gevolg van de nog aan te nemen netneutraliteit die deze zomer bekrachtigd zal worden door de Eerste Kamer.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters