T-Mobile boekt meer omzet met minder klanten

T-Mobile heeft in het eerste kwartaal van 2009 bijna zeven procent meer omzet geboekt dan een jaar ervoor. Het aantal klanten daalde wel licht echter kreeg T-Mobile er wel meer abonnees bij.

Dankzij de introductie van de iPhone 3G en de T-Mobile G1 is T-Mobile sterker dan ooit tevoren en laat het nog een erg nette omzetgroei zien in Nederland. T-Mobile weet vooral een mooi bedrag uit zijn online diensten te slaan zoals internet op de iPhone en op laptops. In totaal steeg de omzet in het eerste kwartaal van 2009 met 6,7% naar 444 miljoen euro, zo laat T-Mobile vandaag in een persbericht weten. T-Mobile heeft inmiddels 5,235 miljoen mobiele klanten in Nederland, dat is bijna een derde van de bevolking in ons land. T-Mobile zag wel het aantal klanten afnemen wat vooral goed te zien was in het prepaidsegment. Echter wist de telco dit verlies op te lappen met het gestegen aantal abonneeklanten. De telco is optimistisch over de rest van 2009.

Hans van Leeuwen, Financieel Directeur bij T-Mobile in Nederland: “Mobiel internet is nu toch echt aan een opmars begonnen. De iPhone3G zette vorig jaar de trend, maar door recente snelheidsverhogingen van het netwerk en de introductie van de T-Mobile G1 neemt het gebruik alleen maar toe. Ondanks de lichte daling van het totale aantal klanten, steeg het aantal abonnees met 53.000. Daarmee boeken we waardevolle groei voor de toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters