T-Mobile boekt meer omzet met minder klanten

T-Mobile heeft in het eerste kwartaal van 2009 bijna zeven procent meer omzet geboekt dan een jaar ervoor. Het aantal klanten daalde wel licht echter kreeg T-Mobile er wel meer abonnees bij.

Dankzij de introductie van de iPhone 3G en de T-Mobile G1 is T-Mobile sterker dan ooit tevoren en laat het nog een erg nette omzetgroei zien in Nederland. T-Mobile weet vooral een mooi bedrag uit zijn online diensten te slaan zoals internet op de iPhone en op laptops. In totaal steeg de omzet in het eerste kwartaal van 2009 met 6,7% naar 444 miljoen euro, zo laat T-Mobile vandaag in een persbericht weten. T-Mobile heeft inmiddels 5,235 miljoen mobiele klanten in Nederland, dat is bijna een derde van de bevolking in ons land. T-Mobile zag wel het aantal klanten afnemen wat vooral goed te zien was in het prepaidsegment. Echter wist de telco dit verlies op te lappen met het gestegen aantal abonneeklanten. De telco is optimistisch over de rest van 2009.

Hans van Leeuwen, Financieel Directeur bij T-Mobile in Nederland: “Mobiel internet is nu toch echt aan een opmars begonnen. De iPhone3G zette vorig jaar de trend, maar door recente snelheidsverhogingen van het netwerk en de introductie van de T-Mobile G1 neemt het gebruik alleen maar toe. Ondanks de lichte daling van het totale aantal klanten, steeg het aantal abonnees met 53.000. Daarmee boeken we waardevolle groei voor de toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters