T-Mobile boekt meer omzet met minder klanten

T-Mobile heeft in het eerste kwartaal van 2009 bijna zeven procent meer omzet geboekt dan een jaar ervoor. Het aantal klanten daalde wel licht echter kreeg T-Mobile er wel meer abonnees bij.

Dankzij de introductie van de iPhone 3G en de T-Mobile G1 is T-Mobile sterker dan ooit tevoren en laat het nog een erg nette omzetgroei zien in Nederland. T-Mobile weet vooral een mooi bedrag uit zijn online diensten te slaan zoals internet op de iPhone en op laptops. In totaal steeg de omzet in het eerste kwartaal van 2009 met 6,7% naar 444 miljoen euro, zo laat T-Mobile vandaag in een persbericht weten. T-Mobile heeft inmiddels 5,235 miljoen mobiele klanten in Nederland, dat is bijna een derde van de bevolking in ons land. T-Mobile zag wel het aantal klanten afnemen wat vooral goed te zien was in het prepaidsegment. Echter wist de telco dit verlies op te lappen met het gestegen aantal abonneeklanten. De telco is optimistisch over de rest van 2009.

Hans van Leeuwen, Financieel Directeur bij T-Mobile in Nederland: “Mobiel internet is nu toch echt aan een opmars begonnen. De iPhone3G zette vorig jaar de trend, maar door recente snelheidsverhogingen van het netwerk en de introductie van de T-Mobile G1 neemt het gebruik alleen maar toe. Ondanks de lichte daling van het totale aantal klanten, steeg het aantal abonnees met 53.000. Daarmee boeken we waardevolle groei voor de toekomst.”

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters