T-Mobile brengt de G2 Touch volgende week naar Nederland

T-Mobile Nederland heeft vandaag in een persbericht laten weten dat de T-Mobile versie van de HTC Hero volgende week in de winkels zal liggen in ons land. De G2 Touch zal in de kleur zwart bij T-Mobile verkrijgbaar zijn.

T-Mobile G2 Touch

T-Mobile UK heeft vorige week al aangekondigd dat de G2 Touch te koop zou zijn bij de magentakleurige telco. Inmiddels moet ook T-Mobile Nederland er aan gaan geloven en via een persbericht is duidelijk geworden dat we het toestel al volgende week in de winkels kunnen gaan verwachten. De G2 Touch is eigenlijk een HTC Hero maar dan voorzien van een andere kleur, te weten zwart, en het logo van T-Mobile. Uit de foto die op de site van T-Mobile Nederland staat wordt duidelijk dat HTC Sense ook een make-over heeft gekregen zodat het thema wederom past bij de kleuren van de telco. Het toestel is bij T-Mobile verkrijgbaar vanaf 0 euro in combinatie met een tweejarig Relax 150-abonnement inclusief webโ€™nโ€™walk standaard zo weet de telco in het persbericht te melden.

Onduidelijk is nog of de G2 Touch in Nederland geleverd gaat worden met navigatie van Navigon zoals in Duitsland wel het geval is. T-Mobile Nederland was nog niet beschikbaar voor commentaar rondom deze vraag van All About Phones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. stefanaudi -

  Oh,
  Ik weet nog goed dat ik gisterenochtend op mn pc zat, een nieuws site opende over mobiele telefoons, en het eerste wat ik zag was de G2, dus niet echt actueel :S

  1. Danijel -

   Het persbericht is pas een uur gelden verstuurd maar staat dus klaarblijkelijk sinds gister al op de site. Volgende keer ff nieuwstip insturen dan ๐Ÿ˜‰

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

 • Qontent Matters
 • Czaar Peterstraat 159
 • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via