T-Mobile brengt meer informatie naar buiten over iPhone 3G S voor Nederland

T-Mobile heeft vanochtend in een persbericht laten weten waar de iPhone 3G S verkocht zal gaan worden. T-Mobile heeft ook desgevraagd aan All About Phones laten weten dat ‘tethering’ voorlopig nog niet mogelijk is bij de telco.

iPhone 3G S

T-Mobile heeft vanochtend zijn iPhone-site geüpdatet met informatie over de iPhone 3G S. De provider wil dit jaar de introductie van het nieuwe apparaatje vlekkeloos laten verlopen en heeft daarom een blog en een Twitter-account in het leven geroepen om mensen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Daarnaast heeft de provider ook een forum opgezet zodat gebruikers met gerichte vragen terecht kunnen bij de roze telco. T-Mobile gaat het nieuwe product van Apple bij dezelfde winkels onderbrengen die ook de iPhone 3G mochten verkopen. De telco maakte daarnaast ook bekend dat het toestel vanaf 26 juni in de winkels hoort te liggen, de prijzen zullen later moeten volgen, aldus T-Mobile.

All About Phones heeft ook bij T-Mobile geïnformeerd of het bij de telco mogelijk zou zijn om je iPhone te gebruiken als modem voor je laptop. T-Mobile Nederland reageerde hierop bij monde van Priscilla Tomasoa dat het voorlopig nog niet bekend is en daarmee nog niet mogelijk is. T-Mobile onderzoekt wel of het deze dienst in een later stadium gaat aanbieden en meer informatie hierover zou op een later tijdstip volgen, aldus Tomasoa. De verwachting is dat ook T-Mobile een speciaal abonnement zal gaan introduceren zodat ‘tethering’ toegestaan is op een iPhone. Vodafone deed dat ook maar dan voor VoIP waardoor gebruikers vijf euro per maand meer moesten gaan betalen.

iPhone 3G S T-Mobile banner 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters