T-Mobile doet de VS aan met de Shadow

De HTC Juno is nu officieel opgedoken in de boeken bij T-Mobile onder de naam Shadow. Dit toestel heeft onder anderen Wifi en een 2 megapixel camera.

Ruim twee weken geleden doken de eerste echte foto’s op van een nieuwe HTC Smartphone die waarschijnlijk via T-Mobile in de VS uitgebracht zou gaan worden. Inmiddels heeft de Amerikaanse afdeling van de Duitse Telco officieel bekendgemaakt dat het toestel daar inderdaad vanaf 31 Oktober als T-Mobile Shadow in de winkels zal liggen voor $149,99 inclusief tweejarig abbo. Het meest opvallende aan de Shadow (aka HTC Juno) is het suretype qwerty keyboard (twee letters per toets) omdat de meeste HTC toestellen nu eenmaal van een volwaardig (slide-out) qwerty toetsenbord voorzien zijn.

De andere specs van deze relatief goedkope HTC Smartphone voor T-Mobile zijn onder andere een 2 Megapixel camera, WiFi, een roterende jogdial en Windows Mobile 6 Standard OS. Dit laatste is de meest recente versie van Windows Mobile voor toestellen die geen touchscreen interface hebben. Deze versie werd ook al, zij het in een Vodafone look-and-feel, toegepast bij de nieuwe Palm Treo 500V.

Of we de HTC Juno binnen afzienbare tijd ook in Nederland en/of België in de winkels zullen mogen begroeten, al dan niet in een T-Mobile jasje, is nog niet bekend.

1193686570T-Mobile-Shadow-HTC-Juno 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters